Troben el cadàver d'un veí de Pratdip (Baix Camp) al port de l'Hospitalet de l'Infant (Baix Camp): el seu cos estava surant a l'aigua i estan investigant la seva mort.

Troben un mort al port de l'Hospitalet de l'Infant

Els fets han passat aquest dissabte a la tarda i Emergències 112 ha rebut l'avís a les 16:03: hi havia un mort surant a l'aigua del Port Esportiu de l'Hospitalet de l'Infant.

El cadàver és d'un veí de Pratdip

Immediatament, s'ha dirigit fins al lloc dels fets i han pogut comprovar que es tractava d'un avi de 74 anys, natural d'Alemanya i veí de Pratdip. El seu cadàver no presenta signes ni de criminalitat ni de mort violenta, però no es descarta cap hipòtesi.

Els Bombers de la Generalitat, el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), la Policia Local, els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil han arribat al port i han vist el cadàver surant a l'aigua.

Investigació en mans de la Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil, que s'han fet càrrec de la investigació, pensen que es tracta d'una mort accidental. L'home tenia problemes de salut, concretament problemes cardíacs, segons informa el Diari de Tarragona.

Guardia Civil No Pasar / Europa Press

Troben un cadàver surant al port de l'Hospitalet de l'Infant (Baix Camp) i la Guàrdia Civil investiga les causes de la seva mort / Europa Press

Així doncs, pensen que ha perdut el coneixement i, a conseqüència, ha caigut a l'aigua: el seu cadàver estava surant entre el seu vaixell i una altra embarcació i ha mort ofegat.

Quina ha estat la causa de la seva mort?

Caldrà esperar a saber els resultats de l'autòpsia, que determinarà quina ha estat la causa de la seva mort. La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

Troben mort un dels desapareguts a Castelló

Desafortunadament, aquest no ha estat l'únic cadàver localitzat el dissabte i, de fet, ahir a la tarda van trobar mort un dels dos desapareguts al port de Castelló: per causes que encara s'estan investigant, el vaixell va bolcar.