Un matrimoni ha aparegut mort en un habitatge de la localitat de Villanueva del Arzobispo, a Jaén. Les víctimes són una dona de 70 anys i un home de 73. La troballa s'ha produït després que els veïns de la parella alertessin els cossos de seguretat perquè havien sentit un tret d'arma de foc. Els fets han tingut lloc al voltant de les dues del migdia d'aquest dimecres al carrer Greco de la mencionada localitat. Fins al domicili s'hi han desplaçat efectius de la Policia Local, de la Guàrdia Civil i dels serveis sanitaris.

Possible crim masclista

Els agents policials han pogut comprovar que les dues persones estaven mortes per ferides de bala produïdes per una escopeta de caça. La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació per esclarir com s'han produït els fets. S'està fent una inspecció ocular de l'habitatge on s'ha produït el crim i s'està interrogant als veïns i familiars de la parella. No consta que entre el matrimoni hi hagués cap antecedent per violència de gènere, encara que tot sembla indicar que podria tractar-se d'un crim masclista, en què l'home hagués matat la dona i després s'hagués suïcidat. De moment, totes les hipòtesis estan obertes i no es descarta cap teoria.

Segon crim masclista a Andalusia en les últimes hores

El possible crim masclista de Villanueva del Arzobispo, Jaén, es produeix l'endemà d'un altre crim molt similar que va tenir lloc a la Línia de la Concepción, Cadis. Un home i una dona, de nacionalitat italiana i suïssa, van ser trobats morts a trets aquest dimarts a la tarda a la seva casa del municipi fronterer amb Gibraltar. La Policia Nacional està investigant el crim i tot apunta que tindria una motivació masclista. La dona li hauria demanat el divorci i ell l'hauria matat perquè no es volia separar d'ella. Posteriorment, s'hauria suïcidat.