La Policia Nacional troba a Madrid una dona de 67 anys desapareguda a Lugo, Galícia, fa vuit anys.

Troben a Madrid una dona desapareguda a Lugo

Segons el relat de la Policia Nacional, la família de la dona trobada va denunciar a la Comissaria Provincial de Lugo que feia vuit anys que no tenien contacte amb la dona. Tot i que sabien per terceres persones que "estava en bon estat de salut", es van preocupar quan les mateixes fonts que els informaven sobre la seva situació van perdre el contacte amb ells.

Comisaria provincial Lugo / Google Maps

Troben una dona desapareguda a Lugo vuit anys després vivint a Madrid / Google Maps

Després d'un mes d'incertesa, els familiars van decidir denunciar-ho en dependències policials.

Els agents van començar una investigació que va acabar amb la localització de la dona, de 67 anys, uns dies més tard a Madrid -a gairebé 600 quilòmetres de distància-.

Vuit anys fins que la família denuncia la desaparició

Els familiars van ser informats de la seva troballa i el succés queda amb la intriga de per què fins després de vuit anys no havien denunciat la seva desaparició, tot i tenir tan poca informació sobre la seva situació.

Un cas que recorda al de l'Amelia, una dona de 52 anys que va ser trobada morta a casa seva a Mugardos, a La Corunya.

Feia dos anys que havia mort i ningú havia denunciat la desaparició ni l'havia trobat a faltar.

De fet, els bombers van accedir a l'habitatge de la dona després que la grua s'emportés el seu cotxe, aparcat a un carrer en què es farien obres.

La família va ser informada: tenia germans i fills que no havien anat mai al seu pis ni se n'havien adonat de la seva mort.