Després de quatre dies de cerca, apareix la Luna, una noia de 15 anys que va desaparèixer diumenge a Pla de Santa Maria, a l'Alt Camp.

Apareix la Luna, la noia desapareguda a Pla de Santa Maria

Diumenge a l'Alt Camp saltava l'alarma: Luna de los Ríos havia desaparegut. Una noia de 15 anys que feia 1,63 metres d'alt, de complexió prima i cabells i ulls marrons.

L'associació SOS Desapareguts i diversos cossos policials van fer difusió de la foto de la menor, amb l'esperança de trobar-la i cridant a la col·laboració ciutadana.

La seva germana gran, Claudia, també feia una crida a la col·laboració i ajuda dels seus contactes a Facebook, on va publicar un missatge amb la foto de la Luna.

Troben la noia de 15 anys de Tarragona

Des de ElCaso.cat, vam contactar amb la mare de la noia, que es trobava desesperada i va donar més detalls del moment de la desaparició.

Luna de los Ríos Vizcarro / SOS Desaparecidos

La Luna va desaparèixer diumenge a la nit sense deixar rastre i ara ha aparegut / SOS Desaparecidos

Segons el seu relat, la família es trobava en el seu domicili a Pla de Santa Maria, localitat de l'Alt Camp, quan, entre la una i les tres del matí, a causa d'una discussió a casa, la Luna va marxar.

Quan es van adonar de la seva desaparició, van iniciar la cerca, però se li havia perdut el rastre completament.

Va marxar de casa per una discussió familiar

"És com si se l'hagués empassat la terra" declarava la seva mare a aquest diari.

El primer pas va ser posar-se en contacte amb les seves amigues, perquè era probable que s'hagués refugiat en casa d'una d'elles. Però cap de les amigues sabia res i la desesperació va augmentar.

Finalment, aquest matí la Luna ha aparegut, segons un comunicat de l'associació SOS Desapareguts, que publica informació de persones desaparegudes per a demanar la col·laboració ciutadana.