Agents de la Policia Nacional investiguen la mort violenta d'un home de 57 anys que aquest dissabte ha aparegut sense vida a l'interior de casa seva al municipi d'Almendralejo, a Badajoz. La troballa s'ha produït aquest matí en un habitatge al número 5 del carrer Pozo i fins al lloc, en rebre l'avís, s'hi han activat efectius de la Policia Nacional i de la Policia Local d'Almendralejo. Quan han arribat, ja no s'han pogut fer res per salvar-li la vida. L'home presentava signes de violència, concretament una ferida de bala en un lateral del seu cos.

L'home s'hauria matat per accident manipulant la seva escopeta

La Policia Nacional ha obert una investigació per esclarir els fes i esbrinar que havia passat i quan havia tingut lloc la mort. Agents de la Policia Científica han anat al domicili i han recollit diverses proves, entre elles l'escopeta de caça amb la qual s'ha efectuat el tret mortal i que estava al costat del cadàver. Després de recollir diversos indicis, els investigadors han descartat amb gairebé total seguretat que es tractés d'una mort criminal i que, per tant, hi hagués possibles terceres persones implicades en la seva mort. La possibilitat del suïcidi, tot i que no està descartat, és la teoria que té menys força per a la policia.

A hores d'ara, havent descartat l'homicidi i veient difícil que pugui ser un suïcidi, la principal hipòtesi dels investigadors és que l'home, aficionat a la caça, s'hagi matat accidentalment mentre estava manipulant la seva escopeta, fos per netejar-la o amb qualsevol altre motiu. Tot i això, seran els resultats de l'autòpsia que se li practicaran en les pròximes hores a l'Institut de Medicina Legal de Badajoz, on han traslladat el cos, els que confirmin aquesta teoria.