Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un home que ha aparegut sense vida aquest matí a l'interior d'una nau ocupada de manera il·legal al carrer de Josep Maria Prous i Vila de Reus, la capital del Baix Camp.

Sense signes de violència

Gràcies a l'avís d'un veí la Guàrdia Urbana de Reus ha accedit a la nau i ha localitzat el cadàver, un fet que ràpidament ha posat en coneixement dels Mossos d'Esquadra, que s'han fet càrrec del cas. En un primer moment un equip de tècnics sanitaris del SEM han provat de reanimar l'home, però només han pogut certificar la mort.

Imatge de l'exterior de la nau on s'ha trobat l'home mort / IC

Els Mossos d'Esquadra encara proven d'aclarir què ha passat, però ara per ara no hi ha cap indici que faci pensar que la mort d'aquest home sense sostre que vivia a la nau ocupada de la zona de Pere el Cerimoniós de Reus sigui un homicidi. El cos no presenta signes de violència. Al voltant de dos quarts de dues del migdia els forenses han retirat el cadàver de la nau industrial.

Naus ocupades i nius de problemes

Tot i ser unes naus que estan relativament al centre de la ciutat fa mesos que els veïns denuncien que s'havien ocupat i que hi vivien persones sense llar. S'havien viscut escenes de tensió per culpa de la inseguretat: robatoris, baralles i sorolls. El consistori va decidir tapiar part de les naus ocupades, però una persona ha pogut entrar-hi i és la que s'ha trobat morta a l'interior.

Ara els Mossos d'Esquadra hauran d'aclarir com ha mort el darrer dels ocupes d'aquestes naus industrials que els darrers mesos han fet emprenyar els veïns i han generat inseguretat a la zona.