Apareix un home mort dins d'un cotxe que estava aparcat en un carrer d'Olot (Garrotxa). La troballa s'ha produït aquest dimarts al migdia quan diversos veïns de la zona han vist que hi havia una persona d'avançada edat a l'interior del vehicle, no es movia i no responia a les crides dels ciutadans que passaven per allà, segons ha explicat el Diari de Girona. Per això, els allà reunits han trucat a la Policia Municipal d'Olot, cap a dos quarts d'una, que s'ha traslladat fins al lloc dels fets.

El turisme on era l'home gran estava estacionat a l'aparcament que hi ha al carrer del Pou de Glaç de la capital de la Garrotxa. Després de l'alerta ciutadana, i sense saber si podia estar encara amb vida, s'han traslladat fins al lloc diverses dotacions d'emergències. Entre d'altres, la Policia Municipal d'Olot, efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i Mossos d'Esquadra.

Els agents han obert les portes del cotxe, que romanien tancades i, segons més tard, els facultatius sanitaris del SEM han entrat per assistir-lo. Tal com ha apuntat el mitjà citat, el primer que han fet és mirar si tenia constants vitals i tot i els intents, no han pogut fer res més que confirmar el decés de l'individu de més de 80 anys assegut al vehicle. Tot apunta que es tracta d'una mort natural.

Un home gran va morir a Salt: havia desaparegut

El passat dijous 23 de novembre va morir un home de 71 anys després de ser atropellat per un cotxe a la localitat de Salt (Gironès). La víctima va perdre la vida en no poder superar les ferides de l'accident a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Aquest cas, a més, tenia una altra variable: el difunt havia desaparegut dies abans i hi havia una denúncia al respecte. De fet, se n'havia muntat un dispositiu de recerca a la zona de Montilivi, l'última per on se l'havia vist amb vida, però bastant lluny d'on es va produir l'atropellament.