La policia de Hong Kong ha trobat aquest divendres el cos esquarterat de la coneguda model i influencer Abby Choi. Les extremitats i el tors de la víctima, de 28 anys, han aparegut en un pis de lloguer situat al districte Tai Po d’aquesta ciutat xinesa, juntament amb una picadora de carn i una serra elèctrica. Les primeres investigacions de la policia apunten a un crim per una disputa econòmica entre la model i els pares del seu exmarit, els qui han estat arrestats.

Desapareguda des de feia dies

Els familiars de la model van denunciar la seva desaparició el passat dimecres 22 de febrer. L'última persona que la va veure amb vida va ser el germà gran del seu exmarit, qui continuava treballant amb ella com a xofer privat. La policia va posar en marxa un dispositiu de recerca que va terminar amb la troballa del cadàver durant la nit d'aquest divendres en un pis de lloguer. Segons el superintendent Alan Chung, l'immoble havia estat llogat recentment i encara estava sense moblar, la qual cosa indica que estava preparat per l'assassinat d'Abby Choi.

Per altra banda, només s’ha pogut recuperar el tors i les extremitats de la víctima, que estaven guardades en una nevera. La policia també va trobar a la cuina del pis unes olles amb teixit humà que s’estan analitzant per determinar el seu origen, ja que el cap de la influencer encara no s’ha pogut trobar.

Assassinada per diners

L'entorn de la víctima ha assegurat que ella i la família del seu exmarit mantenien una tensa relació, que s'havia complicat amb el pas del temps per un assumpte de diners. Segons els seus testimonis, als exsogres de Choi no els semblava bé com la model gestionava les seves finances, motiu de diverses baralles entre ells. Per aquest motiu, i tenint en compte que l'última persona amb la qual va tenir contacte va ser el seu excunyat, la Policia Local de Hong Kong ha arrestat els pares i el germà gran de l'exmarit de la model. Aquest últim es troba en parador desconegut, i s'ha emès una ordre de crida i cerca per a poder interrogar-lo.

Els arrestats estan sent interrogats, i s’enfronten a un càrrec d’assassinat si es demostra la seva culpabilitat. Mentrestant, la investigació continua oberta per determinar les causes exactes de la mort de la model i influencer Abby Choi.