Apareix una dona morta en un domicili de Sant Boi de Llobregat. La víctima, de 68 anys, ha estat trobada sense vida aquest dilluns 11 de setembre cap a dos quarts de cinc de la tarda, que és quan van tenir coneixement els Mossos d'Esquadra, al Sector Ciutat Cooperativa de la segona ciutat del Baix Llobregat, segons apunten a aquest mitjà fonts del cos. Diversos agents van dirigir-se fins a la casa, activant els investigadors per determinar si la defunció estaria relacionada amb causes criminals. Això és, precisament, perquè va ser localitzada amb evidents signes de violència

Segons han apuntat fonts policials a ElCaso.cat, tot apunta que no es tracta d'un crim per violència masclista i encara no hi ha detinguts. En aquests moments, l'Àrea d'Investigació Criminal (AIC) dels Mossos d'Esquadra ha obert una investigació per intentar esclarir els fets i qui podria haver acabat amb la vida de la dona. Les primeres informacions van en la direcció que podria ser algú del seu entorn o fins i tot un cuidador, tot i que no es descarta cap hipòtesi en aquests moments.

El cadàver portava setmanes a la casa i encara no hi ha detinguts

El cos sense vida de la dona de 68 anys ha estat trobat en avançat estat de descomposició, atès que portava diverses setmanes morta. Segons han explicat fonts policials a aquest mitjà, el cadàver va aparèixer al Sector de la Ciutat Cooperativa de Sant Boi de Llobregat, un barri obrer al nord de la ciutat amb edificis de gran alçada propis de la perifèria dels anys 60. El cos no estava esquarterat, tot i que si presentava ferides per arma blanca i alguna d'elles podria haver acabat amb la vida de la víctima en qüestió de minuts, especialment al coll. En aquests moments els Mossos d'Esquadra intenten relacionar els fets per tal de trobar l'autor o autors materials del presumpte homicidi.