Troben sana i estàlvia la Maria Jesús, la dona que va desaparèixer el dijous a Tortosa (Baix Ebre).

Troben la dona desapareguda a Tortosa

La Policia Local de Tortosa, juntament amb els Mossos d'Esquadra, han trobat aquest diumenge a la tarda la Maria Jesús, una veïna del barri del Temple de la capital del Baix Ebre que va desaparèixer el dijous.

Maria Jesús Desaparecida / Policía Local de Tortosa

Troben sana i estàlvia la Maria Jesús, una dona que va desaparèixer dijous a Tortosa (Baix Ebre) / Policia Local de Tortosa

Els policies locals han fet una piulada explicant els fets i agraint a tothom la difusió: "Conjuntament amb els Mossos acabem de trobar a la Maria Jesús sana i estàlvia. Estava a Tortosa desorientada, però tranquil·la, finalment tot ha quedat en un petit ensurt. Agraïm moltíssim la vostra col·laboració", expliquen al compte de Twitter.

La Maria Jesús és una dona de mitja a edat que va desaparèixer el dijous 29 d'abril a Tortosa i, afortunadament, aquest diumenge, 2 de maig, ha estat trobada sana i estàlvia. No han transcendit més detalls sobre els fets i es desconeixen les causes per les quals ha desaparegut.

Sense rastre de Sandra Culli

Tot i que la Maria Jesús ha estat trobada sana i estàlvia, a Catalunya, hi ha dones que no han tingut la mateixa sort com, per exemple, el cas de la Sandra Culli, una dona que va desaparèixer en estranyes circumstàncies el 26 de desembre del 2020 a Vilassar de Mar (Maresme) i, des de llavors, ningú sap res d'ella.

Busquen dues nenes desaparegudes a Tenerife

Actualment, també han desaparegut l'Olivia i l'Anna, dues nenes d'1 i 6 anys que, presumptament, han estat segrestades pel seu propi pare a Santa Cruz de Tenerife. Per aquest mateix motiu, han emès una ordre de cerca internacional per localitzar-los. Així i tot, els policies pensen que Tomás Gimeno, el pare de les petites, s'hauria desfet d'elles tirant-les al mar. La investigació continua oberta i no es descarta cap hipòtesi.