La Policia Nacional investiga la mort d'una dona de 46 anys que aquest divendres a primera hora del matí ha aparegut sense vida a l'interior d'un habitatge del carrer Miller de Las Palmas de Gran Canaria, a la zona del port de la ciutat. En el moment de la seva troballa, el cos estava totalment despullat i presentava evidents signes de violència, amb múltiples cops i contusions per tot arreu. Després de fer l'aixecament del cadàver, ha estat traslladat a l'anatòmic forense per tal que se li practiqui l'autòpsia i es puguin esclarir les causes de la mort i quan s'ha produït.

Un crim masclista o una mort accidental, principals hipòtesis

Els investigadors del Grup d'Homicidis de la Policia Nacional i un forense estan recollint proves de l'interior de l'habitatge per tal que els ajudi a establir una línia clara d'investigació i determinar com s'han produït els fets. En un primer moment, segons els primers indicis, la principal hipòtesi ha estat la possibilitat d'un crim masclista, i s'ha muntat un dispositiu per tal de trobar la parella sentimental de la víctima. Amb el pas del temps i després d'escorcollar l'habitatge, però, s'ha començat a contemplar també la possibilitat d'una mort accidental

El domicili estava ple de drogues i botelles d'alcohol, fet que fa pensar als investigadors que potser estava sota els efectes d'aquestes substàncies i, en perdre el coneixement, hagués caigut de forma tràgica donant-se els cops que li haurien provocat la mort. Sigui com sigui, a hores d'ara totes les hipòtesis es mantenen obertes i no es descarta cap possibilitat. Serà l'autòpsia la que determini les causes de la mort i si la dona havia consumit drogues o alcohol. De moment, no s'ha detingut a cap persona vinculada amb aquesta mort.