Localitzen el cos sense vida d'un home desaparegut a l'agost en una masia de l'Arbeca (les Garrigues). El cadàver es trobava en avançat estat de descomposició a l'interior d'un cobert de l'edifici rural d'aquesta localitat de les Garrigues, segons ha avançat el diari Segre. Els Mossos d'Esquadra han arribat al lloc dels fets cap a la una del migdia d'aquest dissabte 29 d'octubre, després de rebre l'avís per part d'un veí que va topar-se amb el cos a les afores del municipi. Els agents van confirmar el que els hi havia explicat la persona que se'l va trobar, tot i que l'home mort no mostrava indicis de criminalitat i s'espera a l'autòpsia per determinar les causes concretes del decés.

Desaparegut a l'agost

El cos sense vida de l'home trobat en una masia a les afores de l'Arbeca correspon, segons les primeres informacions publicades pel mitjà citat, al desaparegut a l'agost d'aquest any al municipi de les Terres de Ponent. No s'han localitzat indicis de que fos forçat o que es tracti d'un crim. Tot i això, la policia catalana va inspeccionar el cobert on va aparèixer i els voltants. Amb tota aquesta informació es va passar la investigació al jutjat en funcions de guàrdia, que continuarà amb els treballs per esbrinar les causes del decés.

La investigació policial, no obstant això, ja hi era oberta des del mes d'agost, quan la família va denunciar la desaparició de l'home, d'origen estranger i resident a l'Arbeca. Els familiars han estat informats poc després de trobar el cos sense vida en la masia situada als voltants de la població. Mentre es fan les proves pertinents, tot apunta a una mort accidental, tot i que l'autòpsia revelarà el que va provocar que l'home morís en estranyes circumstàncies als voltants del poble.