La Policia de Palma de Mallorca troba el cos sense vida d'un home, momificat, assegut al sofà de casa seva a Cala Major.

Troben el cadàver d'un mallorquí a Cala Major

Aquest dimecres, cap a les cinc de la tarda, la Policia local va rebre un avís.

Els veïns del carrer Miquel Rosselló i Alemany alertaven que feia temps que no veien el seu veí Bernat.

Segons fonts de la Policia Nacional, els agents van accedir al domicili -amb una còpia de la clau d'un veí, informa el diari Última Hora-.

En detectar una forta olor de putrefacció, es van dirigir al menjador, on van trobar el cos sense vida, més semblant a un esquelet, d'un home al sofà.

Un cadàver assegut al sofà

El mateix mitjà informa que el mort és un home de 55 anys, veí de Cala Major, que es deia Bernat Mesquida.

Cervezas / Pixabay

Troben el cos d'un veí mort fa anys a Cala Major, Mallorca / Pixabay

El cos es trobava cobert amb una manta i estava rodejat de brutícia i envasos buits de cervesa 'Xibeca'.

Els agents van comunicar a través de l'emissora policial els fets i la Policia Judicial i el jutjat de guàrdia van ser notificats.

En Bernat, un veí que va morir fa anys

El metge forense dels jutjats de Via Alemanya de Palma va examinar l'esquelet momificat, apuntant que, per l'estat de descomposició, l'home podia portar mort uns cinc anys.

Per confirmar la hipòtesi i determinar les circumstàncies exactes de la mort, s'haurà d'esperar a l'autòpsia que es portarà a terme a l'Institut de Medicina Legal de Palma.

També segons Última Hora, els agents desplaçats van comprovar que la casa estava molt desordenada, bruta i que el mort presentava signes de patir síndrome de Diògenes.