Apareix un cadàver al pou d'una finca privada de Capmany, a l'Alt Empordà, i els Mossos investiguen les causes de la mort. La casa era d'una parella francesa. El marit havia mort fa uns mesos.

Apareix un cadàver dins un pou a Capmany

Els Mossos d'Esquadra investiguen l'aparició d'un cadàver a Capmany, Alt Empordà, després que un veí de la zona que passejava pel paratge de la Verneda hagi localitzat aquesta tarda un cos sense vida dins el pou d'una finca rural.

Segons fonts dels Mossos, cap a les quatre de la tarda han rebut l'avís de la troballa.

El veí ha acudit a la comissaria de Figueres per alertar del que havia trobat i s'han activat les unitats de Subsol i Aquàtica per treure el cos del pou, que sembla ser d'un home.

De moment, l'actuació correspon als agents de la capital empordanesa, però si es determina que la mort va ser violenta o van participar-hi terceres persones el cas passaria a mans de l'Àrea d'Investigació Criminal (AIC) de Girona.

Una parella francesa: el marit va morir fa mesos

Les mateixes fonts policials informen que a hores d'ara no consta cap denúncia de desaparició per la zona.

Per altra banda, fonts municipals expliquen que el paratge on hi ha el pou és una finca rústica a una zona limítrofa amb el poble veí de Cantallops i que era propietat d'un matrimoni francès que disposa d'una petita barraca propera als camps.

Cantallops / Wikimedia

La finca està ubicada al paratge de la Verneda, limítrof amb Cantallops i molt a prop de la frontera amb França / Wikimedia Commons

Des que va morir el marit fa mesos, la dona havia marxat de la localitat i havia tornat amb els seus fills a França.

Un cop es recuperi el cos, es traslladarà a l'Institut de Medicina Legal (IMLC) de Girona, on els forenses li practicaran l'autòpsia per esbrinar la causa de la mort i la identitat de la víctima.

Els Mossos d'Esquadra han pres declaració a la persona que ha localitzat el cos i continuaran investigant els fets per esclarir les circumstàncies de la mort, entre altres incògnites.