Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home que aquest dissabte a primera hora del matí ha aparegut en mig de la carretera GI-554, a l’altura del nucli de Parets d'Empordà de la localitat de Vilademuls, a l’Alt Empordà. Es tracta d’un succés ben estrany, ja que no se sap com ni quan ha mort, ni perquè ha aparegut en aquest punt. El cos no presentava cap signe de violència i els investigadors descarten que es tracti d’un accident de trànsit o un atropellament.

Segons ha pogut saber El Caso, els fets han tingut lloc quan faltaven pocs minuts per les set del matí. El telèfon d’emergències 112 ha rebut una trucada d’un conductor que circulava per la mencionada carretera i assegurava que acabava de passar per sobre d’un home que estava estès a terra immòbil. Ràpidament, patrulles dels Mossos d’Esquadra han acudit al lloc dels fets, al quilòmetre 2. També s’hi ha desplaçat efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i dels Bombers de la Generalitat.

Quan han arribat, s’han trobat un home mort al mig de la carretera i el conductor del vehicle molt alterat que els ha explicat el que havia passat. Segons el seu relat, anava circulant que encara era fosc quan de cop i volta ha vist una persona estirada a terra i no l’ha pogut esquivar, passant per sobre seu. La víctima mortal anava indocumentada, encara que ja s’ha pogut identificar com un home de 43 anys i nacionalitat espanyola.

Els investigadors descarten una mort violenta

Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació per descobrir que ha passat. Des d’un primer moment s’ha descartat la possibilitat d’un accident de trànsit o d’un atropellament, ja que el cadàver no presentava cap signe de violència i no hi havia cap indici que apuntés cap aquesta teoria. També es descarta que hagi mort en un altre lloc i haguessin deixat el seu cadàver al mig de la carretera. S’estudien possibilitats com que s’hagués intentat suïcidar o que anés begut i s’hagués posat a dormir en plena calçada. Serà l’autòpsia la que determini les causes de la mort.