Macabra troballa d'un treballador de la neteja de la famosa platja de la Concha de Sant Sebastià. El funcionari municipal ha descobert el cadàver d'un home d'uns 40 anys d'edat aquest divendres al matí a la sorra, segons ha informat el Departament de Seguretat. L'operari que duia a terme les tasques de neteja a l'arenal donostiarra ha donat l'avís a la Guàrdia Municipal de la troballa d'un cos sense vida a la platja cap a les vuit hores. Les primeres informacions no indiquen que hi hagi signes de violència i tot apunta que podria tractar-se d'un ofegament, tot i que a hores d'ara encara no s'ha confirmat cap de les hipòtesis.

El cadàver, segons han indicat fonts municipals, pertany a un home d'uns 40 anys i de nacionalitat estrangera. No s'ha precisat més informació al respecte, només que es troba a la zona de la platja de la Concha on ha aparegut, que ja ha estat acordonada. Dos amics del difunt, però, s'han apropat fins al lloc de la troballa per identificar el cos sense vida. Un cop s'ha confirmat i verificat la seva identitat, la policia ha obert una investigació per tal d'esclarir les circumstàncies de la mort, atès que es desconeixen les causes en aquests moments.

Aixecament del cadàver de la platja de la Concha i investigació

La Guàrdia Municipal continua a la zona a l'espera que arribi el metge forense i la comitiva judicial per procedir a l'aixecament del cadàver. Això donarà inici a les investigacions per esclarir com s'ha produït el decés i si es tractaria d'un ofegament. No s'ha informat que tingui signes de violència al cos, que ha aparegut a la platja de la Concha de Sant Sebastià en roba interior i a la zona propera als banys, tot i que més a la riba. No es descarta que les marees cantàbriques l'hagin portat fins allà i hagi quedat encallat en baixar la marea.