La Policia Nacional està investigant la mort d'un jove que va entrar en un pis del carrer Ruaya de València per, presumptament, robar droga. L'inquilí de l'habitatge va apunyalar-lo en l'abdomen, provocant-li la mort, i ha quedat detingut, acusat d'un delicte d'homicidi. El suposat robatori va tenir lloc a primera hora de la tarda d'aquest divendres, a plena llum del dia, amb dos joves entrant per la força en un apartament d'un bloc de pisos del número 18 de l'esmentat carrer. La víctima, un noi d'origen algerià de 20 anys, va morir a l'escena per la greu ferida que li va infligir l'home a qui havien anat a robar. 

Les primeres informacions apunten al fet que l'home que viu en aquest habitatge trafica amb algun tipus de droga, i els dos assaltants, un dels quals va aconseguir fugir, havien entrat per saldar un compte pendent relatiu al narcotràfic. Els presumptes lladres no s'esperaven trobar-se ningú a l'interior, i el robatori va concloure amb un d'ells mort dessagnat. 

Sorprèn els lladres i n'apunyala un d'ells 

El detingut era a l'interior del domicili acompanyat per la seva parella quan van sentir com forçaven la porta d'entrada. Per defensar-se dels lladres, l'home hauria agafat un ganivet de la cuina que va clavar-li a un dels dos joves a la zona de l'abdomen, provocant-li una greu ferida que va resultar ser mortal. L'altre noi que anava amb la víctima, veient que l'home els atacava, va fugir deixant el company a la seva sort. Algunes fonts també han afirmat que el jove mort, a banda de la lesió per arma blanca, també tenia el coll trencat, segons ha avançat el diari Las Provincias

A hores d'ara, però, la investigació continua per tal d'esclarir les circumstàncies exactes en què va tenir lloc el suposat crim. La víctima sí que tenia antecedents penals, però el presumpte homicida, tot i la teoria d'una revenja per drogues, no ha estat detingut mai per cap delicte, fins ara. Agents del Grup d'Homicidis de la Brigada Provincial de la Policia Judicial, juntament amb la Policia Científica de València, s'han fet càrrec de les perquisicions.