Macabra troballa a les Terres de l'Ebre: un pescador troba el cadàver d'un home surant a la platja de l'Ametlla de Mar. El cos està en avançat estat de descomposició i estava despullat de cintura cap avall. La Guàrdia Civil ha obert una investigació per esbrinar les causes de la seva mort: està sent molt complicat identificar-lo.

Els fets han passat aquest diumenge de matinada a l'Ametlla de Mar. Tot ha començat quan un pescador va veure un element estrany a l'aigua, entre la platja de l'Illot i la punta de l'Àlia. Quan s'hi ha fixat més detalladament, ha pogut comprovar que era el cadàver d'un home i, immediatament ha alertat a Emergències 112, ja que les onades cada vegada allunyaven més el cos de la platja.

El cadàver de l'Ametlla de Mar estava a 50 metres de la costa

Salvament Marítim, els Bombers de la Generalitat, els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil es van desplaçar fins al lloc dels fets per rescatar el cos, que estava, aproximadament, a uns 50 metres de la costa, segons expliquen fonts policials.

El cadàver ha estat trobat en unes circumstàncies molt estranyes: despullat de cintura cap avall i en avançat estat de descomposició, fet que dificulta enormement la seva identificació. De moment, es desconeix si ha patit una mort violenta, uns fets que haurà de confirmar o refutar l'autòpsia.

Salvamento Marítimo / Europa Press

Troben el cadàver d'un home semidespullat i en avançat estat de descomposició a l'Ametlla de Mar (Baix Ebre): la Guàrdia Civil està intentant esbrinar la identitat de la víctima  / Europa Press

Investigació en mans de la Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha obert una investigació per esbrinar més detalls i esclarir els fets. Han extret mostres del cadàver per analitzar-les i comparar l'ADN, d'aquesta manera, podran saber si correspon a alguna persona desapareguda. 

Roben 20.000 € en joies a punta de pistola a una dona de l'Ametlla

Aquest no ha estat l'únic succés dels darrers mesos a l'Ametlla de Mar. De fet, l'any passat, aquest municipi del Baix Ebre va ser protagonista d'un robatori: dos lladres van entrar a casa la víctima i li van robar més de 20.000 euros en joies a punta de pistola. Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per esbrinar qui eren els responsables i, després de dos mesos buscant-los, els van aconseguir detenir com a presumptes autors dels fets.