Apareix un cadàver surant a l'aigua a Blanes (Selva). La Policia Local ha trobat una dona morta al mar, a l'espigó extern del Club de Vela aquest dimecres al migdia. L'avís va arribar a tres quarts de dotze quan dos joves van alertar als cossos d'emergències del volum que s'observava a la zona. Per tot això, el cos municipal de seguretat va activar-se juntament amb els facultatius sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), els quals van desplaçar-se fins al lloc i van intentar reanimar la víctima. Però no van poder fer res per salvar-li la vida tot i els intents i finalment només van poder certificar-ne la defunció.

Tot aquest procés va culminar amb el desplaçament de la comitiva judicial fins a la zona de l'espigó extern del Club de Vela de Blanes. Cap a les dues del migdia el jutge va realitzar l'aixecament del cadàver, mentre que la Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació. Els agents estan fent les gestions necessàries per tal d'intentar identificar qui era la víctima, atès que en el moment de la troballa del cos sense vida de la dona anava indocumentada. La Policia Local de la ciutat, no obstant això, va trobar abans de l'inici de les indagacions les pertinences de la nedadora a la platja, a prop d'on la van trobar surant a l'aigua. Però, malauradament, no hi havia cap document que permetés saber qui era. També van contactar amb alguns nedadors habituals de la platja, però cap d'ells la va reconèixer. 

L'helicòpter medicalitzat aterrant a la platja de Blanes per atendre la dona / AJUNTAMENT DE BLANES
L'helicòpter medicalitzat aterrant a la platja de Blanes per atendre la dona / AJUNTAMENT DE BLANES

Així va ser el rescat de la dona morta a les aigües de Blanes

Els agents de la Policia Local de Blanes i els professionals del SEM van arribar i van realitzar les primeres maniobres de reanimació per torns a la dona. També van fer servir un desfibril·lador, tot i que sense cap èxit, mentre que esperaven l'helicòpter medicalitzat que va aterrar a la sorra de la platja per fer el trasllat el més ràpid possible fins a l'hospital. Però no va ser possible i finalment va acabar perdent la vida. La documentació de la víctima no ha estat trobada i l'operatiu ja s'ha donat per finalitzat, quedant la investigació a mans de la Guàrdia Civil.