Troben un bebè de cinc mesos en una festa il·legal en un local de Madrid aquest dissabte a la nit on hi havia drogues i alcohol.

Bebè de cinc mesos en una festa il·legal a Madrid

Els fets han passat aquest dissabte a la nit en un local del districte Puente de Vallecas de Madrid, on s'estava celebrant una festa il·legal, segons informa Telemadrid. Quan els policies han rebut l'avís dels veïns, que els alertaven que s'estava fent una festa clandestina, immediatament s'han dirigit fins al lloc dels fets.

Més de 15 persones a l'interior del local

Quan la Policia Local de Madrid ha arribat a l'establiment ha vist que la persiana del local estava tancada, però que al seu interior hi havia almenys 15 persones bevent i fumant, tot incomplint les mesures de seguretat per prevenir la Covid-19.

La mare és la propietària del local

Per si no fos poc, els agents han vist que a la festa també hi havia un bebè de cinc mesos que plorava mentre els assistents seguien ballant com si res i, per surrealista que sembli, la mare del bebè, presumptament, és la propietària del local on s'estava fent la festa il·legal, segons explica una veïna del barri.

"Desallotjats dos locals a Villa de Vallecas i Villaverde on els assistents no respectaven la distància de seguretat, no utilitzaven mascaretes i alguns d'ells consumien substàncies estupefaents", comenta la Policia Local de Madrid al seu compte de Twitter.

Alguns veïns de Madrid han aprofitat l'ocasió per explicar que, malauradament, en els seus blocs de pisos s'acostumen a fer aquestes festes il·legals gairebé cada cap de setmana i que, tot i que truquen a la policia, moltes vegades no arriben a venir per desallotjar-les.

Multes per assistir a festes il·legals

Només a Madrid, aquest cap de setmana, s'han detectat 270 festes il·legals, fet que preocupa enormement a les autoritats sanitàries, ja que aquestes reunions socials són el caldo de cultiu ideal pel coronavirus: l'ambient i el consum d'alcohol i drogues fan tenir una falsa percepció de seguretat que pot provocar un augment de contagis.