Troben més de tres tones de menjar per gossos en mal estat a Lleida. Estan investigant a sis persones relacionades amb el cas, que es troba en mans de la Guàrdia Civil.

Troben més de 3 tones de menjar per gossos en mal estat a Lleida

La Guàrdia Civil ha immobilitzat en diferents magatzems i distribuïdores de la província de Lleida 3.335 kg de menjar per gossos per trobar-se en mal estat i han estat investigades sis persones per dos delictes: un de falsedat documental i un altre d'apropiació indeguda. 

Tot va començar quan l'empresa que fabrica el menjar per gossos va denunciar davant la Guàrdia Civil que alguns dels lots que no havien passat els controls de qualitat, es trobaven a la venda en diferents locals comercials de la província de Lleida

Volien destruir el lot defectuós

El fabricant d'aquest aliment per a gossos va contractar una empresa autoritzada per a la destrucció d'aquest lot defectuós, però no va aconseguir esbrinar quin era el lot que s'havia de destruir.

Va ser en aquell moment quan els agents del Servei de Protecció de la Naturalesa (SEPRONA) de la Guàrdia Civil de Barcelona i de Lleida, després d'una laboriosa investigació, van detectar aquest lot, que estava a la venda en diferents locals de la província de Lleida.

Sis investigats per falsedat documental i apropiació indeguda

La investigació es troba en mans de la Guàrdia Civil, que està intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. En total, estan investigant a sis persones, entre les quals es troben venedors, transportistes i personal autoritzat per a la gestió integral de residus no perillosos, per la presumpta comissió dels delictes de falsedat documental i apropiació indeguda

Guardia Civil No Pasar / Europa Press

La Guàrdia Civil investiga sis persones per distribuir més de 3 tones de menjar per gossos en mal estat a Lleida / Europa Press

Segueixen buscant el cadàver del noi assassinat a les Borges Blanques

Aquest no ha estat l'únic succés dels darrers dies, i, de fet, aquest cap de setmana, van assassinar un noi de 20 anys a les Borges Blanques (les Garrigues). L'home estava vigilant una plantació de marihuana quan va aparèixer mort amb una bossa al cap.

Tres detinguts per un delicte contra la salut pública

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, al lloc dels fets hi havia indicis de criminalitat i el cas es troba sota secret de sumari. Hi ha tres persones detingudes per un delicte contra la salut pública, que asseguren que estan relacionats amb la plantació, però que no són els responsables del crim. De moment, encara no han trobat el cadàver i els Mossos d'Esquadra el segueixen buscant.