Els Mossos d’Esquadra han trobat el cadàver d’un home aquest migdia en un terreny de zona boscosa entre el Prat de Llobregat i Barcelona. Es tracta del cos de Martín Ezequiel Álvarez Giaccio, segons ha pogut saber ElCaso.cat, l'home de 44 anys que va matar, presumptament, el seu fill a l'hotel Concòrdia del Paral·lel de Barcelona el passat 24 d'agost.

Trobat penjat en una zona boscosa

El jutjat d'instrucció 1 d'El Prat de Llobregat, en funcions de guàrdia, ha procedit aquesta tarda a fer l'aixecament de cadàver del cos d'un home localitzat prop de l'aeroport. La comitiva judicial han anat fins el lloc on es trobava el cos, que ha estat plenament identificat com l'home acusat de la mort del seu fill en un hotel de Barcelona el passat mes d'agost.

L'home ha aparegut mort, víctima d'ofegament, en una zona de canyes a tocar de la terminal 1 de l'Aeroport. Una unitat especialitzada dels Mossos, fent batuda per la zona, han trobat el cadàver de l'home. Havia saltat una tanca perímetral i feia dies que era mort. 

La investigació segueix en marxa a l’espera de la confirmació oficial, que s'haurà de fer amb les proves que farà la unitat de la policia científica de la policia catalana. 

Martín hotel Barcelona / ElCaso

Imatge de Martín Ezequiel Álvarez Giaccio, l'home acusat de matar el seu fill de 2 anys a Barcelona / CME

Des del moment dels fets, l'home havia desaparegut, i els Mossos d'Esquadra ja havien fet alguna batuda per trobar l'home en aquesta zona, tenint en compte que el darrer cop que se'l va veure va ser a la zona de l'Aeroport del Prat.

Les imatges escapant del lloc dels fets

Els fets es van produir al vespre, després que el pare, amb el seu fill, entressin a l’hotel. La mare va alertar a la policia, però quan van arribar, ja va ser massa tard.

Quan els agents es van desplaçar fins al lloc dels fets, van poder comprovar que a l'interior de l'habitació 704 de l'hotel hi havia un nen de 2 anys inconscient i amb la cara morada. Tot i els esforços dels sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), no van poder fer res per salvar-li la vida.

Les càmeres de videovigilància van enregistrar com l’home sortia de l’habitació i com s’escapava per la piscina de l’hotel. Fins avui, que se l’ha trobat sense vida entre el Prat de Llobregat i Barcelona.

Martín Ezequiel Álvarez Giaccio

Martín Ezequiel, de 44 anys, era llicenciat en Economia per la Universitat de Barcelona i, des de fa més de 15 anys, ha treballat com a gestor financer en diferents bancs de Catalunya. Fins al moment dels fets treballar per Everis, al carrer de Numància de Barcelona.

Carta de la mare del parricida de Barcelona

La troballa d'aquest cadàver s'ha fet un dia després que la mare compartís una carta explicant el dolor que sent per l'assassinat del seu fill i demanant col·laboració ciutadana per trobar el presumpte autor dels fets. També ha aprofitat l'ocasió per agrair a tothom la col·laboració ciutadana i les persones i institucions que li han donat suport en tot moment.