Dimarts passat, 8 de novembre, una dona va trucar al 112 alertant que havia trobat una pistola i uns fardells que semblava que contenien droga a l'interior del seu pis de l'Eixample, segons han informat els Mossos a través del seu compte de Twitter.

La dona feia poc temps que havia llogat una habitació al seu domicili situat al carrer Aragó, i hi va anar per assegurar-se que tot estava correctament. En donar un cop d'ull a les habitacions li van cridar l'atenció uns paquets, però la seva sorpresa només va créixer quan va veure també una pistola. Va trucar immediatament al telèfon d'Emergències i es va engegar un dispositiu dels Mossos d'Esquadra.

Des de la policia van haver de demanar una ordre d’escorcoll, per la qual cosa només van poder accedir al domicili l’endemà. Però els paquets i la pistola dels quals parlava la propietària del pis seguien a l’habitació, i en obrir els fardells van comprovar que es tractava de 3 quilograms de cocaïna. Els agents van repassar a fons l’habitació i van trobar dos carregadors, un ple i un d’altre buit, així com una motxilla plena de bales.

L'inquilí és un jove de 20 anys d'origen albanès que els mossos van poder detenir poc després, i ja ha ingressat a la presó. Se l'ha acusat d'un delicte contra la salut pública i per tinença il·lícita d'armes. Els tres paquets i la pistola han estat requisats per la policia per fer-los servir com a proves durant el judici.

Enxampat sota un bus

El jove inquilí de segur va pensar que era bona idea amagar la droga i la pistola a l'habitació on residia. També un lladre de mòbils a Tortosa va pensar que la millor manera d'escapar de la policia era amagar-se sota un autobús. Però tampoc li va anar bé la jugada. Els fets van ocórrer el dissabte passat quan la Policia Local va rebre un avís de què un home estava atracant a la gent pel carrer. Abans d'acabar detingut, l'home havia comès cinc robatoris seguits la mateixa tarda, però finalment va acabar enxampat i ingressant a la presó.