La Policia Local de Tortosa ha detingut un home després de cometre cinc robatoris seguits per la ciutat. El primer avís el van rebre al voltant de les vuit del vespre, i el van poder localitzar unes hores més tard. Al moment de la detenció el presumpte lladre es trobava sota un autobús, on s’havia amagat amb l’esperança d’eludir als agents.

La víctima del primer furt va ser una menor d'edat. El detingut li va ficar la mà en la bossa que portava per extraure-li el telèfon mòbil de dins. Al cap d'una estona va intentar amb la mateixa estratègia robar un altre telèfon. En aquest cas li va donar una estirada a una bossa de mà fent caure a terra a la propietària. L'últim assalt abans de ser localitzat es va produir poc després, quan va intentar robar el telèfon a un home que passejava amb el seu fill, tot i que en aquest cas va haver de fugir amb les mans buides.

S’havia amagat sota un autobús

Es van activar diverses patrulles per aturar al presumpte lladre, al qual van localitzar per la zona del parc Teodor González. En adonar-se de què la policia li estava buscant, l'home va intentar escapar arrancant a córrer pels carrers del voltant. Finalment, no va tenir èxit amb la seva fugida, ja que la policia el va trobar amagat sota un autobús, i va acabar detingut.

Els agents van descobrir que havia comès dos robatoris amb violència només unes hores abans, en concret a un comerç i a un client que es trobava dintre de l'establiment. Durant la seva fugida el detingut havia anat desfent-se d'alguns dels objectes robats que van poder ser recuperats. La policia ha descobert amb les primeres investigacions que el detingut ja tenia altres antecedents, i el jutge ha decretat el seu ingrés provisional a presó.

Un lladre despistat

Amagar-se sota un autobús no és la millor manera d’evitat ser detingut. Tampoc ho és deixar-se el mòbil i la mascareta a l’escena d’un crim. Però això és justament el que li va ocórrer a un lladre a Alacant, després d’entrar a robar en una botiga d’audiòfons. La policia encara l’està buscant, però tenen proves més que suficients per trobar-lo. Estan intentant recuperar mostres d’ADN de la mascareta, així com empremtes de la palanca que hauria fet servir per forçar el pany i que també s’havia oblidat dintre de la botiga.