El passat dimarts al vespre, un home va agafar el cotxe després d'haver begut i va decidir emportar-se els seus fills menors d'edat amb ell. El trajecte va tenir un final abrupte i força violent, ja que es van estavellar contra la tanca que separa el voral de la carretera de l'asfalt. Miraculosament, cap dels quatre va patir ferides, però el cotxe va quedar completament destrossat per la part davantera. El sinistre va tenir lloc a l'autovia AP-7, al voltant de tres quarts de deu, que és l'hora a la qual els serveis d'emergències van rebre l'alerta que un cotxe havia sortit de la via. 

 Fins al lloc, al punt quilomètric 85.5, a l'altura de Maçanet de la Selva, es van desplaçar diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra que van comprovar que el vehicle de l'ara detingut, de la marca Citroen, havia topat contra una tanca, presumptament, quan el conductor va perdre el control i va sortir de la carretera. Dins del cotxe encara estava el pare amb els tres fills de curta edat, tots, afortunadament, sense ferides de gravetat

Quintuplicava la taxa d'alcohol 

Després d'assegurar la zona, els policies van fer sortir el pare i els tres nens, comprovant que l'home a penes se sostenia en peus i mostrava evidents signes d'anar sota els efectes d'alguna mena de substància. Per aquesta raó, el van sotmetre a una prova d'alcoholèmia i de drogues amb el primer donant un resultat positiu. En concret, l'alcoholímetre va marcar una taxa d'1,39 mil·ligrams per litre de sang superant gairebé per sis el màxim permès legalment que se situa a 0,25 mil·ligrams. 

El conductor, que no tenia antecedents, va quedar detingut per un delicte contra la seguretat del trànsit per haver conduït borratxo i va ser traslladat a dependències policials, mentre que els nens els van lliurar a un familiar perquè se'n fes càrrec. L'endemà dels fets, l'home va passar a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.