Tres persones han resultat ferides en un aparatós accident a la plaça d'Espanya de Barcelona, aquest dimecres a primera hora del matí. Un vehicle ha atropellat els vianants en circumstàncies que encara s'estan investigant. Tots tres han estat atesos pels sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) in situ, amb ferides de poca gravetat. 

L'accident ha tingut lloc poc abans de les vuit del matí, que és l'hora aproximada a la qual els serveis d'emergències han rebut l'avís. Fins a la plaça s'han activat quatre dotacions dels Bombers de Barcelona, així com patrulles de la Guàrdia Urbana i ambulàncies del SEM. En arribar, han trobat les tres víctimes amb ferides greus i, després d'estabilitzar-les, les han traslladat a centres hospitalaris on a hores d'ara continuen ingressades, però sense perill per a les seves vides. 

Investiguen les causes de l'atropellament 

Els agents de la Guàrdia Urbana han obert una investigació per tal d'aclarir les circumstàncies d'aquest accident que ha deixat tres persones ferides de gravetat. El conductor del vehicle implicat ha donat negatiu als tests de drogues i alcohol als quals ha estat sotmès pels policies, i s'ha descartat des del primer moment que s'hagi tractat d'un atropellament deliberat. 

A hores d'ara, es mantenen totes les línies d'investigació obertes per poder esbrinar si ha estat una negligència dels mateixos atropellats que en haver intentat travessar el carrer en un moment que no podien, o per un lloc que no està habilitat amb pas de vianants.