Un jove de 30 anys ha estat detingut per haver estafat 5.000 euros a una àvia de 90 anys en un supermercat on treballava en un poble de l'Horta de València.

Un caixer del súper estafa 5.000 euros a una àvia

Agents de la Policia Nacional han detingut en un municipi de l'Horta de València a un home de 30 anys com a presumpte autor d'un delicte d'estafa després de fer una foto de la targeta bancària d'una àvia i fer compres per un valor de més de 5.000 euros.

Anciana / Pixabay

Detenen un home de 30 anys per haver estafat 5.000 euros a una àvia a l'Horta de València / Pixabay

Els fets haurien ocorregut el mes de gener passat, quan una dona de 90 anys es va adonar que li havien realitzat fins a 39 càrrecs en el seu compte bancari, tots ells de compres que ella no havia realitzat i la suma total de les quals ascendia a 5.149 euros.

Havia fet una foto de la targeta bancària

Els agents han esbrinat que la víctima havia utilitzat la seva targeta bancària per última vegada en un establiment comercial, on el caixer li va oferir fer-se una targeta de sòcia amb la qual obtenir descomptes, al que la víctima va acceptar, ha informat la Policia Nacional en un comunicat.

El caixer li va agafar la seva documentació i la targeta de crèdit i, després de retenir-la una estona en el seu poder, la dona li va sol·licitar que la hi retornés perquè finalment anava a pagar en efectiu. Just abans de retornar-la-hi, va observar que l'empleat havia fet una fotografia de la seva targeta amb el mòbil.

Delicte d'estafa a l'Horta de València

Posteriorment, la dona es va adonar dels càrrecs fraudulents realitzats en el compte vinculat a aquesta targeta bancària. Les perquisicions dels investigadors han permès relacionar a aquest empleat amb les operacions realitzades en el compte de la víctima, per la qual cosa ha estat detingut com a presumpte autor d'un delicte d'estafa. L'arrestat, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.