Matí de dimarts tràgic a la localitat madrilenya de Brunete. Al voltant de les vuit, els serveis d'emergències han rebut un avís alertant sobre un incendi en un immoble del carrer Real de San Sebastián, número 30. Ràpidament, s'han activat diverses dotacions dels Bombers de Madrid, així com ambulàncies del Suma-112 i patrulles de la Guàrdia Civil. En aconseguir entrar al pis afectat, han trobat que el foc afectava només la sala d'estar i que s'havia originat en un dels sofàs.

L'espès fum que omplia la sala va deixar atrapada la inquilina, una dona de 75 anys, qui va perdre la consciència i va entrar en aturada cardiorespiratòria. Malgrat tots els esforços dels sanitaris, han hagut de declarar la seva mort després de 30 minuts de maniobres de reanimació infructuoses. 

Investiguen l'origen del foc 

Els bombers han pogut apagar ràpidament les flames, que han calcinat un dels sofàs, on, segons tots els indicis, s'havia iniciat el foc. A hores d'ara la Guàrdia Civil està investigant com ha començat aquest incendi que ha posat fi a la vida d'aquesta dona, única inquilina de l'immoble afectat. 

El fum hauria ofegat la víctima, que va quedar atrapada dins del saló i va acabar desmaiant-se per falta d'oxigen. Els bombers van començar les maniobres de reanimació fins que van arribar els sanitaris, que van continuar durant més de mitja hora per intentar revertir la parada cardiorespiratòria en la qual es trobava, però sense èxit. 

La zona ha quedat acordonada mentre els investigadors de la Guàrdia Civil fan una primera inspecció ocular del lloc de l'incendi, per intentar trobar qualsevol prova que pugui donar una pista sobre l'origen del foc, que, segons han explicat des de Bombers, estava concentrat només en un dels sofàs de l'habitació i no ha afectat cap altre racó de l'habitatge, malgrat el fum, molt condensat en l'estança. A hores d'ara no descarten cap hipòtesi, tot i que té més pes la teoria de l'accident.