Accident laboral amb tragèdia a Saragossa. Aquest migdia dues persones han mort en desplomar-se una bastida de les obres de construcció de Torre Zaragoza, el gratacel de 30 plantes que s'està aixecant al costat de l'estació Delícies, en el número 71 de l'avinguda de Navarra.

Dos morts en un accident laboral a Saragossa

Segons fonts dels Bombers de Saragossa, els fets han passat al voltant de les 12 del migdia quan la bastida on estaven els dos obrers ha cedit i ha caigut a terra, des d’un setè pis. Un dels operaris ha mort en l'acte i l'altre ha estat traslladat en una ambulància del 061 a un centre hospitalari, on finalment també ha mort.

Al lloc del sinistre s’han desplegat els Bombers de Saragossa, amb un furgó de salvament, un cotxe de comandament i una ambulància, i també la Policia Nacional amb l'equip d'Homicidis, que es mobilitza sempre que es produeix un accident laboral.

Seran aquests agents de la policia espanyola els encarregats d’analitzar l’accident i investigar els fets, per confirmar que s’havien pres totes les mesures de seguretat que pertoquen per aquest tipus de bastides.

Accidente Laboral Zaragoza

Imatge de la zona de l'accident mortal d'aquest migdia / EFE

Un edifici de 104 metres d'altura

Torre Zaragoza és un edifici de 285 habitatges de 30 plantes i 104 metres d'altura que s’està construïnt a la capital aragonesa impulsat pel grup Plaza 14 al costat de l'estació intermodal, la construcció de la qual va començar el juny de 2018 i que estava previst concloure el mes de juny d’aquest any. 

L'execució és a càrrec de Dragados i està dissenyat pel grup Ingennus, segons han detallat fonts de la constructora i del grup promotor.