Només unes hores després que quatre nois violessin a una nena de 13 anys al centre comercial Màgic de Badalona, el divendres passat, una altra noia, també menor d'edat, va ser víctima d'una agressió similar. Al voltant de les sis de la tarda del dissabte, set joves, entre menors i majors d'edat, i entre els quals també es trobava el nòvio de la víctima, van agredir-la sexualment amb penetració, segons ella mateixa ha declarat davant els Mossos d'Esquadra. Cinc dels nois implicats ja han pogut ser detinguts per la policia catalana, tots ells menors d'edat. A les interrogacions, tots cinc han confessat que va ser la parella de l'adolescent qui els va "convidar" a violar-la, i alguns d'ells tenen imatges de l'ocorregut als seus telèfons mòbils. 

Cinc menors arrestats 

Segons ha avançat La Vanguardia, els investigadors dels Mossos d'Esquadra ja han pogut identificar i detenir a cinc dels presumptes violadors, tots menors d'edat. Els nois, segons han explicat, van ser convidats pel nòvio de la víctima per mantenir relacions sexuals amb ella en grup, contra la seva voluntat. La policia catalana i la Policia Local de Badalona va acudir al lloc dels fets, al barri de Sant Roc del municipi, al voltant de les sis de la tarda, que és l'hora aproximada que van rebre l'avís de l'agressió. 

En arribar, els presumptes violadors van marxar corrents. La noia, que estava patint un fort atac d'ansietat, va quedar a càrrec d'una agent dels Mossos mentre esperaven l'arribada d'una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Quan es va tranquil·litzar, va confessar a l'agent que entre els set nois l'havien penetrat vaginalment sense el seu consentiment. 

La noia va ser traslladada a l'hospital de Can Ruti per a avaluar el seu estat, on també va ser atesa per una psicòloga de l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona, especialitzada en casos d'agressió sexual. A hores d'ara, la Unitat Central contra Agressions Sexuals (UCAS) dels Mossos d'Esquadra té una investigació oberta per trobar i detenir els joves restants, majors d'edat.