Un home mort i una noia ferida greu en ser disparats en un bar del barri de Sant Roc de Badalona aquest dijous al vespre. Els fets han passat quan feia pocs minuts que havien tocat les onze. Un home amb la cara tapada amb un casc ha entrat a l’establiment, a la cantonada de l’avinguda del Marquès de Mont-roig amb el carrer de Tortosa, i sense dir res, ha obert foc contra el propietari del bar, un home dominicà de 45 anys amb antecedents i que havia estat a la presó, i una noia de 18 anys, que alguns testimonis han explicat que era la seva nora -la parella del seu fill. El fill ha estat un dels testimonis del fet.

El pistoler ha pogut escapar i ha fugit del lloc dels fets amb una motocicleta. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per aclarir els fets, identificar l’autor dels trets i poder-lo detenir. De moment, però, la localització i la detenció de l’home que ha obert foc, encara no s’ha produït. 

A trets contra el propietari del bar Serie-1 de Badalona

Els Mossos d’Esquadra han acordonat dues escenes a la zona dels fets. El bar, Serie-1 Bar Dominicano, un bar conegut a la zona pels problemes que genera, de baralles i incidents amb armes blanques, i la cantonada amb el carrer de Tortosa, on també la policia científica ha treballat durant diverses hores aquesta matinada per trobar-hi indicis relacionats amb aquest nou tiroteig mortal a l’àrea metropolitana de Barcelona. Segons han explicat fonts de la policia, l’autor dels trets que han acabat amb la vida del propietari del Serie-1 Bar Dominicano ha fet com a mínim tres detonacions. 

 

La policia catalana, tot i que sense oferir informació de manera oficial, més enllà de confirmar la mort d’una persona, confirma a ElCaso.cat que la principal línia d’investigació que s’ha obert per aclarir aquest cas apunta a un possible enfrontament entre persones de nacionalitat dominicana per temes relacionats amb la salut pública, és a dir, amb la droga. Tot i això, aquesta línia ara mateix només és una de les hipòtesis d'acord amb la intel·ligència policial i els testimonis de persones properes i familiars a la víctima, que s’han acostat fins a la porta del bar. 

Investigació oberta

Al voltant de les dues de la matinada la comitiva judicial ha accedit al bar i han procedit a l’aixecament del cadàver, que estava gairebé a tocar de la porta del bar, allà on ha sigut abatut pel pistoler amb casc. El jutjat de guàrdia de Badalona serà ara l’encarregat, amb els Mossos d’Esquadra, d’investigar els fets i poder aclarir què ha passat i qui tenia com a objectiu acabar amb la vida del propietari del bar Serie-1 de Badalona.