Rebuscar entre les clavegueres per trobar droga. Això és el que han hagut de fer agents dels Mossos d'Esquadra després que, en un operatiu per desmantellar un punt de venda de droga a Badalona, un dels narcotraficants la llencés pel vàter per intentar desfer-se d'ella i que no el poguessin incriminar. El dispositiu es va dur a terme el passat dijous, 18 de maig, després de rebre una autorització del Jutjat de Badalona per a poder accedir i registrar un pis on se sospitava que s'estava traficant amb substàncies estupefaents.  Els investigadors havien constatat que a l'immoble hi entraven i sortien persones constantment i tornaven a sortir-hi al cap de pocs segons.

En el marc de l'operatiu policial es van intervenir 244 paperines de cocaïna i crac, que pesaven uns 127 grams, i 1.335 euros fraccionats. A més es va detenir un noi de 18 anys, que era la persona que s'encarregava de vendre la droga a l'immoble. Intentant que no el descobrissin, el jove va llençar droga pel desguàs, però els agents de la policia catalana en van poder recuperar una part de les clavegueres. Els Mossos van acreditar que el punt de venda de droga estava en funcionament les 24 hores del dia i a l'immoble es generaven uns 40.000 euros cada setmana venen les substàncies estupefaents en petites dosis perquè fossin consumides al moment de sortir de l'habitatge.

Lluita contra els punts de venda de droga en pisos

En les últimes setmanes, els Mossos d'Esquadra han dut a terme diferents dispositius per desmantellar diferents pisos que s'havien convertit en punts de venda de drogues. La gran majoria s'han produït a la ciutat de Barcelona o a la seva àrea metropolitana, on hi ha una quantitat més elevada d'immobles d'aquest tipus, però se n'han fet per tot Catalunya. Una d'elles a la Seu d'Urgell, on els agents de la policia catalana es van sorprendre en trobar que, a més de la droga, també traficaven amb Viagra il·legal i la guardaven dins l'escalfador d'aigua.