Els Mossos d'Esquadra investiguen un tiroteig aquest dimecres al migdia al barri de Cerdanyola de Mataró, al Maresme. Concretament, un grup de persones van entrar en un local del carrer de la Mare de Déu de Cisa, en aquest barri calent de Mataró.

Trets a l'interior d'un bar

Un grup de tres persones van entrar a l'establiment, un bar, i van fer ús d'una arma de foc. Els veïns, després de sentir els crits, van avisar a la Policia Local, que ràpidament es va desplaçar a la zona. A l'interior del bar hi van trobar tres persones, que van explicar que s'havien barallat amb tres persones que havien entrat. Van dir que els coneixien, però no van voler donar més informació a la policia.

En ser un incident on tot apuntava que s'havien fet servir armes de foc, la Policia Local de Mataró va traslladar el cas als Mossos d'Esquadra.

Al bar la policia no va trobar cap arma, però estona més tard, en un parc proper, els Mossos d'Esquadra van localitzar una arma, que pot estar relacionada amb els trets que es van sentir a l'interior del local. Un dels assaltants va deixar l'arma mentre era perseguit per una patrulla de la policia de la ciutat.

La policia catalana ara investiga els fets, per saber si es tracta d'una arma de foc real o de fogueig i també la seva relació amb l'incident i si pot estar relacionada amb fets delictius anteriors.

Tiroteig sense ferits a Mataró

Tot i l'espectacularitat de l'assalt, el tiroteig no va deixar cap ferit, segons fonts de la policia local. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, els tres assaltants eren homes de nacionalitat marroquina i l'establiment, un estil bar, és propietat d'un home de nacionalitat espanyola i d'ètnia gitana.

Arma Pistola - Pixabay

Els Mossos s'han quedat el cas del tiroteig al barri de Cerdanyola de Mataró / Pixabay

La policia creu que l'enfrontament es va originar per una disputa de drogues entre les dues bandes. La investigació, d'aquest nou incident amb armes de foc i possiblement relacionat amb la droga, la porten els Mossos d'Esquadra. Els darrers dies s'han registrat diversos incidents amb armes de foc relacionats amb el tràfic de drogues a Catalunya.