Nou tiroteig als Estats Units. Un home ha disparat contra dues animadores de Texas després que una de les noies s'equivoqués de cotxe i entrés per error. El tirador ha estat detingut i les dues víctimes han resultat ferides, una d'elles està en estat crític. Els agents d'Elgin, segons recullen diversos mitjans nord-americans com NBC News, van rebre l'avís aquest dimarts cap a un quart de dotze del migdia als trets que van produir-se fora del supermercat. "La informació suggereix que es va produir un altercar a l'aparcament de l'HEB (nom de l'establiment d'alimentació al municipi d'Elgin) i es van disparar diversos trets a un vehicle", ha assegurat el departament de policia. 

Els trets van impactar en dos dels ocupants del vehicle i una de les noies va resultar ferida greu. Ambdues animadores van ser traslladades en helicòpter a un hospital, una d'elles es troba en estat crític. El sospitós, que ja ha estat arrestat, és Pedro Tello Rodríguez Júnior, de 25 anys. Està acusat, segons ha explicat la policia, de conducta mortal, la qual cosa comporta un delicte de tercer grau a l'estat estatunidenc de Texas

Les animadores es van equivocar de vehicle

Pel que sembla, les animadores solien compartir cotxe des de la zona d'Austin fins al seu gimnàs. Però aquest dimarts van equivocar-se de vehicle, almenys una de les noies que va intentar pujar accidentalment al cotxe equivocat, segons han explicat testimonis presencials al mitjà citat. "Un home va sortir i van veure que tenia una pistola. I així que van intentar avançar, va disparar amb la seva arma, cinc vegades més o menys al cotxe", han asseverat. La animadora es troba estable a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'hospital, però en el cas que es recuperi, es preveu que sigui un procés força llarg.