Dos clans enfrontats protagonitzen un cru tiroteig a Antequera (Màlaga). Dos grups d'ètnia gitana han iniciat una baralla a la qual han acabat traient les armes i disparant. Pel que sembla, tot apunta que existien problemes veïnals previs. Els fets han tingut lloc aquest dilluns al migdia al municipi malagueny. Concretament, la Policia Nacional ha rebut l'avís de la baralla cap a tres quarts de dues, moment en què s'han dirigit fins al lloc, però una estona després, a les 14.26 hores, una de les parts va obrir foc i va causar diversos ferits de bala a l'avinguda de l'Estació.

En total, set persones han resultat ferides, segons fonts sanitàries, tot i que la Policia Nacional n'ha informat de cinc amb lesions per arma de foc. D'altra banda, els agents han detingut quatre persones implicades en el tiroteig d'aquest dilluns. Sis dels ferits són a l'Hospital d'Antequera, als voltants del qual s'ha desplegat una àmplia dotació de forces de seguretat i on han anat grups de familiars, mentre que el setè ha estat portat a l'Hospital Regional de Màlaga, segons han informat a EFE fonts de salut.

Dispositiu policial al lloc del tiroteig en Antequera / Jorge Zapata, EFE
Dispositiu policial al lloc del tiroteig a Antequera / Jorge Zapata, EFE

Ampli dispositiu policial a l'hospital pel "clima de tensió" després del tiroteig

La Policia Científica de la Policia Nacional s'ha traslladat fins al lloc dels fets i ha recollit evidències i també hi han analitzat una motocicleta de petita cilindrada que es trobava a l'escenari del tiroteig. Respecte als detinguts i ferits, els que són a l'Hospital d'Antequera es troben amb un ampli desplegament de Policia Nacional, Guàrdia Civil i Policia Local d'Antequera, segons ha apuntat Diario Sur, pel clima de tensió que ha generat al lloc, on s'han concentrat multitud de persones després de l'incident entre els dos clans d'ètnia gitana enfrontats.