Els Mossos han iniciat un dispositiu al barri de Sant Martí de Barcelona per detenir un home atrinxerat en un immoble que hauria ferit amb arma de foc dues persones. Però quan els agents han aconseguit entrar més de tres hores després, no l'han trobat. 

Segons hem pogut saber a ElCaso.cat, els dos ferits han estat traslladats a l'hospital, però no estan en estat crític. Un d'ells és un home de 32 anys que es troba en estat greu a l'Hospital de Sant Pau.

 

Concretament, l'operatiu dels Mossos s'està duent a terme entre el carrer Maresme i el carrer Pere IV de Barcelona. Els agents de la policia han pogut localitzar l'autor dels trets que ara segueix en un habitatge d'aquesta zona. El presumpte autor dels fets és un home de nacionalitat espanyola

Els Mossos han començat a treballar en la seva detenció entre carrer Maresme i el carrer Pere IV de Barcelona des que a les 14:45 han rebut l’avís que dues persones estaven ferides per arma de foc al carrer. 

El desplegament policial entre els carrers Maresme i Pere IV de Barcelona és ampli. Hi ha presència de GEI, Seguretat Ciutadana, ARRO amb cascs antibales, Guilles i l’helicòpter dels Mossos que sobrevola la zona.

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, l'home és un veí conegut del barri que té antecedents. A més, tot apunta que el succés podria haver estat iniciat per un conflicte relacionat amb les drogues.

 

Seguirà ampliació