Els Mossos d’Esquadra busquen un home que aquesta nit ha disparat tres trets a l’aire en una baralla al passeig d’Urrutia, a Nou Barris. Els fets han passat quan passaven pocs minuts de les onze de la nit en aquest barri de cases baixes del nord de Barcelona

Tiroteig sense ferits

Segons les informacions recollides per la policia, una baralla a la via pública entre cinc persones ha acabat amb trets a l’aire. Tot i que s’ha viscut moments de tensió durant el tiroteig, i alguns veïns han hagut de refugiar-se en una pizzeria de la zona, no s’han de lamentar ferits.

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per localitzar l’autor dels trets i aclarir quin tipus d’arma ha fet servir en el tiroteig. En lloc dels fets, on s’han desplegat agents d’Investigació, de Seguretat Ciutadana i de la Brigada Mòbil dels Mossos, no s’ha localitzat cap beina o projectil, segons ha pogut saber ElCaso.cat

L’autor dels trets, un conegut del barri

La policia ha pogut interceptar, en un cotxe que s’havia escapolit de la zona de la baralla, dues noies i un noi, que havien format part de la baralla. Els han interrogat i han pogut aclarir que l’autor dels trets és un conegut d’aquest barri, a tocar de la Vall d’Hebrón, que saben qui és, que no li tenen por i no han volgut denunciar els fets

Igualment, els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per aclarir si els tres trets s’han fet amb arma de foc real o simulada. L’home que ha obert foc anava amb una samarreta blanca amb una franja negra, segons han detallat alguns testimonis a la policia catalana. Ara per ara, la policia desconeix qui és l’autor dels trets i el tipus d’arma que portava.

Incidents amb armes de foc a Barcelona

Cada setmana es registra algun incident amb armes de foc a Barcelona i l’àrea metropolitana. La setmana passada a Badalona dos grups de persones, de clans enfrontats, es van barallar i un d’ells va obrir foc.

En aquella ocasió, també es van haver de lamentar ferits. Una dona va haver de ser traslladada a l’hospital amb un atac d’ansietat.

Fa poques setmanes un botellón també va acabar a trets a Sabadell. Dues persones van resultar ferides greus i una d’elles va perdre la criatura que portava al ventre, en un embaràs de set mesos.