És normal que un client es pugui sentir estafat en pagar 4,5 euros per una copa de cervesa a la barra d’un bar? Sí, pot passar. És el que li ha passat a una clienta del bar Taberna Txakolina del carrer de Cava Baja, al centre de Madrid. La dona fins i tot ha qualificat el tiquet "d'estafa".

Tal com ha denunciat la mateixa clienta a Twitter, publicant el tiquet, aquest diumenge va demanar dues canyes a la barra d’aquest bar i li van cobrar ni més ni menys que 4,5 euros per cada cop. 

Tiquet “estafa”: 9 euros per dues canyes a Madrid

Arribant a haver de pagar 9 euros per les dues consumicions. El preu pot ser elevat, però sembla que la resposta que va rebre aquesta clienta de Madrid al bar encara la va posar més nerviosa. 

Tiquet Copa Cervesa Madrid

Imatge del tiquet de la Taberna Txakolina de Madrid / Esther Rebollo

Segons ha explicat ella mateixa al seu compte de Twitter, quan es va queixar pel preu, la van acusar de ser una clienta “pèssima”. Li van dir que la cervesa l'havien servit en copa, un fet, que segons el bar, feia créixer el valor de la consumició. No ha dubtat en donar a conèixer el bar on va haver de pagar 9 euros per dues consumicions de cervesa en copa i tampoc en qualificar el bar d’"estafa".

"Estafa", "atracament"...

"És el primer cop que m’estafen en un bar", ha assegurat Esther Rebollo (@estherrebollo a Twitter), que ha penjat una imatge del tiquet de la Taberna Txakolina de Madrid. Les reaccions al tuit de Rebollo no s'han fet esperar.

La foto s'ha compartit milers de vegades i centenars de persones s'han pronunciat sobre aquesta "estafa" que alguns han qualificat directament "d'atracament". Altres usuaris han optat per assegurar que no aniran mai a aquest bar de tapes i canyes del centre de Madrid.

Un altre tiquet viral a Madrid: 19 euros per dos esmorzars

No és el primer cop que un tiquet d’un bar es converteix en viral per un preu massa elevat al parer del client. L’any passat el compte d’un esmorzar en un restaurant de Madrid, El Brillante, també va ser compartit desenes de cops. En aquella ocasió el tiquet pujava a 19 euros i només sumava dos esmorzars i dos sucs de taronja.

Tiquet Madrid

Imatge del tiquet de Madrid, amb 19 euros per dos esmorzars / ElCaso.cat

Tal com es veu a la factura del bar, el suc de taronja valia 4,5 euros i cada esmorzar, 5 euros. En total, doncs, el tiquet va costar 19 euros. El tiquet va rebre qualificacions per part d’alguns usuaris de Twitter, on va córrer com la pólvora: “estafa” o “robatori” van ser alguns dels adjectius. Aquests dos tiquets de Madrid es sumen a la llarga llista de tiquets que després de ser publicats a Twitter es converteixen en virals per preus desorbitats o per suplements que ningú entén. Segur que el compte de la Taberna Txakolina, on van cobrar 9 euros per dues canyes, no serà el darrer tiquet famós.