El tiquet d'un bar de La Gomera (Santa Cruz de Tenerife) es viralitza, ja que han cobrat un suplement molt alt per un entrepà, uns fets que han estat molt criticats a les xarxes socials.

Un tiquet d'un restaurant de San Sebastián de la Gomera es viralitza a les xarxes socials

Tot i que es tracta d'un tiquet del 29 d'agost, quatre mesos més tard, continua sent viral i ha provocat una gran polèmica a les xarxes socials. El tiquet pertany a un establiment de San Sebastián de la Gomera, a la capital d'aquesta illa.

Tal com es pot veure en aquest tiquet, que ha corregut com la pólvora a Twitter, el client ha comprat un barquet especial i un de normal, un Aquarius, dos sucs, dues daurades, un entrepà de formatge i, finalment, tres 'pulguitas' de llom i bacó, que és un entrepà típic de l'illa. En total, tot li va costar 30 euros.

Tiquet viral La Gomera / Twitter

Un tiquet d'un restaurant de La Gomera (Santa Cruz de Tenerife) es viralitza per un suplement en un entrepà de llom i bacó  / Twitter

Un suplement d'un euro per cada entrepà de pulguita, uns fets que han indignat a les xarxes socials

La sorpresa ha estat quan el client ha vist que li han cobrat un suplement d'un euro per cada entrepà de pulguitas. Si l'entrepà de normal costava 3 euros, en ser pulguitas, li ha sortit a un euro més per ració, és a dir 4,40 euros. Cal remarcar que una pulguita és un entrepà força petit i, per aquest mateix motiu, moltes persones s'han indignat a les xarxes socials.

"Si vols un entrepà més barat ves al supermercat, compra pa i formatge i asseu-te en un banc del parc"

No obstant això, algunes persones no han donat suport a les crítiques d'aquest client indignat, ja que consideren que, tot i el preu d'aquest suplement, continua sent un producte barat. "Si vols un entrepà més barat ves al supermercat, compra pa i formatge i asseu-te en un banc del parc", explica un altre usuari. 

" A la carta posa que els extres tenen un cost i el cambrer li ho va advertir per si li interessava"

"Els preus estan exposats, van demanar un entrepà i, posteriorment, van afegir més coses. A la carta posa que els extres tenen un cost i el cambrer li ho va advertir per si li interessava o no afegir els suplements, a la qual cosa els clients van dir que sí", explica el propietari del restaurant a El Confidencial.

Escàndol en un bar d'Espanya pel suplement per un plat sense el seu ingredient estrella: tiquet viral

Aquest no és l'únic tiquet que s'ha fet viral i, de fet, fa uns mesos, va córrer com la pólvora un altre tiquet on es podia apreciar que cobraven un suplement estrany per la truita de patates.

Per surrealista que sembli, una truita de patates amb ceba era més barata que la que no en portava i, de fet, el simple fet de no posar aquest ingredient, suposava un increment del preu del plat, uns fets que van fer reviure l'etern debat entre els amants de la truita de patates amb ceba contra els qui, pensen que no se n'ha de posar.