Armie Hammer, actor mundialment conegut pel seu paper d'Oliver a la pel·lícula "Call em by your name", està sent investigat després que una jove l'acusés d'abús sexual i violació. Aquesta acusació se suma a les anteriors que havia rebut Hammer, a qui també les seves altres parelles han acusat de ser caníbal i abusiu, així com a la fosca reputació de la família Hammer. Ara, a pocs dies perquè s'estreni el documental "House of Hammer", és possible que surti a la llum la veritat no només sobre el passat de l'actor, sinó sobre tota la seva família; de fet, una tieta de Hammer, Casey Hammer, assegura que l'actor ha deixat "un rastre de víctimes al seu pas". En pocs dies podrem conèixer la veritat sobre aquesta tèrbola família d'actors i magnats petroliers d'origen soviètic.

L'última acusació a Armie Hammer: una jove denuncia que la va violar i va colpejar durant quatre hores

Una jove d'origen europeu i d'uns 20 anys d'edat, de la qual només es coneix el seu nom de pila, Effie, va mantenir una relació amorosa amb l'actor entre els anys 2016 i 2020, que en moltes ocasions va ser "violenta i abusiva", segons el relat de la noia. L'incident pel qual la jove ha denunciat l'actor va succeir el 2017, quan l'actor presumptament va retenir la noia, la "va colpejar repetidament al cap contra una paret, macant-li la cara" i, finalment, la "va violar violentament durant quatre hores". La jove també va declarar que, durant aquest episodi de violència sexual, va pensar que l'actor "anava a matar-la". Hammer està sent investigat per aquests fets, però ha negat totes les acusacions a través del seu equip de representants.

Les altres acusacions abocades sobre Hammer: des d'abusos fins al canibalisme

L'actor Armie Hammer porta gairebé més d'un any i mig mantenint-se ocult, provant de no ser vist ni detectat pels paparazzis o els mitjans de comunicació nord-americans. Aquest retir de l'ull públic va començar el gener de l'any 2021, després que es filtressin una sèrie de missatges a diferents dones, presumptament enviats per l'actor, en els quals es feia patent les seves estranyes fílies sexuals. Aquesta acusació va ser la primera, i l'han seguit moltes altres que han desestabilitzat la reputació de l'actor, que, malgrat haver-les negat, ha decidit mantenir un perfil baix.

Els missatges difosos a través d'un compte anònim d'Instagram mostraven una sèrie de textos escrits, presumptament, per l'actor Armie Hammer. En ells, l'actor suposadament no amagava els seus fetitxes sexuals, relacions amb el canibalisme, l'esclavitud i la violència. El contingut dels missatges, que no va poder provar-se que provinguessin de l'actor, deien coses com "Soc 100% caníbal. Fotre. Em fa por admetre-ho. Abans he arrencat el cor d'un animal viu i me l'he menjat mentre encara estava calent", o "Si et cardés fins a deixar-te en estat vegetatiu, et mantindria, t'alimentaria, et cuidaria i continuaria cardant-te". Malgrat que l'actor va negar aquestes acusacions, dues setmanes després que sortissin a la llum els missatges, Courtney Vucekovich, exparella de l'actor, va relatar la seva tèrbola relació a la coneguda pàgina de xafarderies Page Six: "Volia cuinar-me a la barbacoa i menjar-me". La també actriu va detallar que la seva relació havia estat "emocionalment abusiva" i que l'actor va dur a terme "pràctiques sadomasoquistes no consensuades".

El que pot revelar el documental sobre la família Hammer "House of Hammer"

L'esperat documental "House of Hammer", que s'estrenarà pròximament, promet revelar el fosc passat que s'amaga darrere de la família Hammer, començant des de la seva arribada als Estats Units a principis del segle passat. El docusèrie, segons ha sabut El País, comptarà amb la presència de diverses presumptes víctimes de Hammer, així com altres documents inèdits, com ara àudios del mateix actor o fotografies. També participa la tieta de l'actor, Casey Hammer, escriptora d'una tumultuosa autobiografia en la qual relata els abusos que va patir per part del seu pare, i avi de l'actor, així com d'altres familiars.

D'altra banda, Jason Sarlanis, responsable dels continguts de crim i investigació de Discovery+, on s'estrenarà la sèrie, afirma que "Les acusacions de violació i abús presentades contra Armie Hammer en els últims anys són només la punta de l'iceberg referent a la família Hammer. A La saga d'Hammer, assistim a detalls realment pertorbadors i secrets, sinistres que els diners i el poder no han pogut ocultar per sempre".