Nou episodi de tensió a les portes d'un centre hospitalari de Catalunya, en aquesta ocasió al Parc Taulí de Sabadell. Tot ha començat al voltant de les tres de la tarda quan, tal com ha pogut saber ElCaso.cat, els serveis d'emergències han rebut l'avís que s'havia produït un apunyalament al carrer Florit de la cocapital del Vallès Occidental. Fins al lloc s'hi han activat efectius dels Mossos d'Esquadra i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Quan hi han arribat, l'agressor, d'origen magrebí, havia escapat i no ha pogut ser detingut. Per la seva banda, la víctima, d'ètnia gitana, ha hagut de ser atesa pels serveis sanitaris i ha estat evacuada fins a l'hospital amb una ferida d'arma blanca. 

Els Mossos reforcen la vigilància a l'hospital per evitar aldarulls

El traslladat del ferit a l'hospital Parc Taulí de Sabadell ha provocat que desenes de familiars de la víctima s'hagin apropat a les portes del recinte sanitari. Això ha provocat que efectius dels Mossos d'Esquadra s'hagin desplegat pels voltants del centre hospitalari per blindar-lo davant la possibilitat que es poguessin produir aldarulls. Malgrat que no hi ha hagut cops ni s'han provocat destrosses, la situació és de tensió màxima i s'han arribat a fer alguns intents d'assalts que han pogut ser avortats ràpidament pels efectius de la policia catalana.

En aquests moments, qualsevol precaució és poca davant els episodis violents que s'han viscut en els darrers dies en diversos hospitals de Catalunya, tots ells protagonitzats per persones d'ètnia gitana. A Girona, desenes de familiars de les víctimes del tiroteig al barri de la Font de la Pólvora van intentar assaltar per la força el Josep Trueta, on les havien ingressat, i efectius de l'ARRO van haver de carregar contra ells per impedir-ho. Dimecres al vespre va ser el torn de l'Hospital de Terrassa, on vuit familiars d'una dona que acabava de donar a llum van irrompre al centre en saber que el part havia sortit malament. En aquest cas, van fer malbé material i mobiliari i també van ferir personal sanitari.