El grup Telecinco (Mediaset España) i la productora Cuarzo Producciones han emès un comunicat conjunt per la detenció d'un dels concursants de La Isla de las Tentaciones per un presumpte delicte d'abusos sexuals, i han decidit eliminar la seva presència en el programa "fins que la investigació s’aclareixi".

Carlos Algora, detingut aquest dimarts per la Guàrdia Civil, ja està en llibertat. Podrà veure el programa des de casa, però ell ja no serà el protagonista del show d’aquesta nit i de demà. Telecinco l’ha suprimit i ha eliminat les imatges on sortia el presumpte abusador sexual.

"Tolerància zero" de Telecinco

"Manifestem la nostra condemna i tolerància zero davant qualsevol mena d'agressió sexual, situacions que lamentablement encara es produeixen en la nostra societat", recull el comunicat.

Carlos Algora

Carlos Algora i dos amics seus, detinguts per abús sexual en una festa il·legal a Madrid / ElCaso.cat

El grup de comunicació ha matisat que els fets investigats que relacionen a Carlos Algora amb la presumpta comissió d'aquest delicte pertanyen al seu "àmbit privat" i que no té "cap mena de vinculació" amb el programa, que, encara que actualment està en emissió, "el seu enregistrament va acabar fa mesos".

No obstant això, "i fins que la investigació s’acabi" tant Mediaset com la productora Cuarzo Produccions han pres la decisió de "eliminar la seva presència" del programa.

Dos amics d’Algora, també detinguts

A més d'aquest concursant, la Guàrdia Civil ha detingut aquest dimecres a dues persones més com a presumptes autors d'un abús sexual a una estudiant estrangera en el transcurs d'una festa il·legal a Madrid el passat 13 de febrer.

Un dia després d'aquesta festa il·legal, una estudiant estrangera va denunciar l'abús sexual en la caserna de la Guàrdia Civil de Colmenar Viejo. Algora i els altres dos detinguts, amics d’ell, ja han quedat en llibertat amb càrrecs.