Carlos Algora, un dels solters que participa a La Isla de las Tentaciones (T5) podrà avui veure el programa des de casa. Ja està en llibertat.

Tot i que va ser detingut ahir acusat d'un presumpte delicte d'abús sexual a una noia francesa en una festa il·legal en una masia de Madrid, ja està en llibertat, tal com ha avançat Nacho Abad a ElConfidencial.

Acusat d'un abús sexual

Algora i dos amics seus van ser detinguts aquest dimarts per la Guàrdia Civil després de ser investigats com els autors, presumptament, d'una agressió sexual que va denunciar una noia jove que va participar, juntament amb ells tres, en una festa multitudinària en una masia de luxe de Madrid.

El propietari de la casa va avisar a la Guàrdia Civil que per les càmeres de seguretat de la residència hi veia molts cotxes aparcats, i que no era el que li havien dit: havien llogat la casa durant un cap de setmana per concertar una venda d'un cotxe d'alta gama.

Carlos Algora

L'home ja ha quedat en llibertat amb càrrecs després de declarar davant del jutge / ElCaso.cat

Altrament, s'havia organitzat una festa sense mesures de seguretat ni gens de respecte per les restriccions per prevenir el coronavirus.

En llibertat amb càrrecs

L'endemà de la festa una noia va denunciar que un grup d'homes havien abusat sexualment d'ella després d'haver-la drogat.

Les investigacions de la Guàrdia Civil van anar tancant el cercle fins que aquest dimarts, i tal com ha avançat el cos armat, s'han detingut tres homes: Carlos Algora i dos amics seus. Dues detencions es van fer a Sevilla i la tercera, la de Carlos, a Canàries.

Després de declarar a comissaria i ser entregats al jutge, aquest dimecres han estat deixats en llibertat amb càrrecs els tres joves. Carlos Algora té 34 anys i tot i que avui i demà -Telecinco ha programat dos dies seguits d'aquest programa d'èxit- sortirà al programa, el reality està gravat des de fa setmanes.