Agents dels Mossos d'Esquadra han detingut un home de 48 anys com a presumpte autor d'un robatori en un domicili de Terrassa. Els fets van tenir lloc al voltant de les deu de la nit del passat dimarts, 16 d'abril, en un bloc de pisos situat a la plaça del Treball, al barri de Ca n'Anglada. El lladre va accedir a la planta baixa de l'edifici trencant una reixa i el vidre de la finestra, el que li va provocar diversos talls a les mans amb les restes de vidres i ferros trencats. Malgrat això, l'assaltant va poder agafar de l'interior una cartera amb diners de dins una bossa de mà que hi havia i va fugir.

Després de cometre el robatori, l'home es va dirigir fins a un centre hospitalari perquè li curessin les diverses lesions que tenia. Va ser allà on, dues hores més tard, va ser localitzat per una patrulla de seguretat ciutadana dels Mossos. En el moment d'escorcollar-lo, el lladre encara duia a sobre una motxilla amb el martell que, presumptament, havia fet servir per trencar el vidre de l'habitatge. Per aquest motiu, l'home va ser detingut, malgrat que va oposar resistència i va causar desperfectes en el mobiliari de l’hospital.

Un ferit greu en ser atacat amb un matxet durant una baralla a Terrassa

Poques hores després del robatori i a molt poca distància, una baralla entre dues persones va acabar amb un d'ells greument ferit en ser atacat amb un matxet. Els fets van tenir lloc al carrer de Sant Tomàs, també al barri de Ca n'Anglada, quan dos ocupes que estaven prenent alguna cosa a la terrassa d'un bar van començar a discutir. En un moment donat, un d'ells va entrar en una carnisseria propera, va agafar un ganivet de grans dimensions i va atacar l'altre. Els testimonis dels fets van alertar els serveis d'emergències i efectius del SEM van traslladar el ferit a un hospital després de practicar-li un torniquet al braç per aturar l'hemorràgia, mentre la Policia Municipal va muntar un dispositiu per detenir l'agressor.