Els Mossos d'Esquadra investiguen un cas molt escabrós que aquesta matinada s'ha registrat en un bar de Sant Andreu de la Barca, al Baix Llobregat. Al voltant de la mitjanit la Policia Local de Sant Andreu de la Barca va rebre l'avís que la treballadora d'un bar del carrer de Josep Pla havia seccionat, amb un ganivet, el penis del seu company de feina, un home.

Per causes que encara s'estan investigant, la dona, que ja ha quedat detinguda, va tallar el penis a l'home.

Ella ha denunciat abusos sexuals de l'home

Tot i que els agents de la Unitat d'Investigació (UI) de la comissaria de Martorell encara estan iniciant les investigacions per aclarir els fets, fonts policials han assegurat que l'home abusava sexualment de la dona i ella, per evitar-ho, va seccionar-li el membre. Segons el relat de la dona, l'home havia volgut tornar a agredir-la aquesta matinada, fet que ella ho va evitar ferint-lo.

La dona, és de Bangladesh i d'edat jove, va quedar detinguda per un delicte de lesions en òrgan vital, i està previst que avui o demà passi a disposició judicial. L'home va ser traslladat ferit greu a l'hospital, on s'està recuperant de les ferides.

Els Mossos d'Esquadra també investigaran els casos d'abús sexual que va referenciar la dona quan va ser interrogada. Fonts de la investigació han explicat a ElCaso.cat que la víctima i l'agressora no són parella. Els fets s'han registrat al bar El Sibarita de la Barca, al carrer de Josep Pla, d'aquest municipi del Baix Llobregat.

Lorena Leonor Bobbitt de Sant Andreu de la Barca

El cas, si es confirma que està motivat per unes agressions o abusos sexuals previs, recordarà el cas de 1993 quan als Estats Units Lorena Leonor Bobbitt va tallar el penis del seu marit, John Wayne Bobbitt, mentre ell dormia.

Segons es va poder saber llavors, Bobbitt havia arribat borratxo a casa i havia violat la dona i quan ell es va adormir, la Lorena Leonor va prendre's la justícia pel seu compte.