Plaça de Lesseps, passen pocs minuts de dotze de la nit d'aquest dijous, 27 de maig. Poca gent al carrer i una parella, tal com es veu en aquest vídeo, no ha trobat un lloc millor on deixar anar la seva passió i decideix practicar sexe oral mig amagats en aquesta plaça, a la part de dalt del barri de Gràcia de Barcelona. La parella està a tocar de l'entrada del metro, a l'estació de Lesseps, de la Línia 3, la de color verd.

Sexe oral mentre passen cotxes i vianants, a la plaça de Lesseps de Barcelona

Les imatges, gravades per una persona sorpresa per veure la parella en aquesta actitud al mig del carrer, ja han corregut com la pólvora.

A les imatges d'aquest nou vídeo sorprenent de la ciutat de Barcelona es veu com la noia, ajupida, practica sexe oral a un noi, de peu, sense importar-los massa que pel carrer -ja sense el toc de queda que s'ha mantingut en vigor els darrers mesos- passin cotxe i també vianants. Un exemple més que el vici no té horaris ni vergonyes, alguns cops. ElCaso.cat ha pixelat el rostre de la parella per evitar que puguin ser identificats.

Més vídeos de sexe en públic a Barcelona

Aquest vídeo d'aquesta parella practicant sexe al mig del carrer a Barcelona no és el primer que es publica de passió sense límits en llocs públics de la capital de Catalunya.

No fa ni un any es feia públic un vídeo on es veia una parella, en plena primera fase del desconfinament dur de la pandèmia del coronavirus, practicant sexe en un balcó de Via Laietana (vídeo), al centre de Barcelona.

Les parelles que tenen ganes de fornicar en públic també opten per altres llocs, com aquests dos joves enxampats en una cabina de fotografia del Metro de Barcelona (vídeo), l'abril de 2020, o aquesta parella, o dos, un home i una, que estaven fent sexe en una plaça propera a la Rambla de Barcelona (vídeo) i van ser interromputs per una baralla, de les habituals d'aquesta zona de Barcelona. Els vídeos parlen per si sols.