En marxa des de divendres la trobada sexual de parelles swinger més gran d'Europa, tot i les restriccions per culpa de la Covid-19. La pandèmia sembla que no ha fet por a les 200 persones que s'han donat cita durant quatre dies en uns camps verds a tocar de Grantham, a Nottingham, al centre del Regne Unit, per participar en aquesta orgia.

Després del cap de setmana la festa s'havia d'acabar, però de moment, segons els mitjans anglesos, segueix en marxa. Swingathon, com es diu la festa, va arrencar divendres i encara segueix en marxa. En total unes 200 persones s'han donat cita en aquesta festa sexual a l'aire lliure.

Després de pagar una entrada de gairebé 200 euros, les parelles han gaudit d'un espai de natura verge amb tendes de campanya, llits, piscines inflables i activitats, totes relacionades amb el sexe, com un concurs de samarretes mullades.

Espais fetitxistes i de BDSM

Els assistents en aquesta orgia a l'aire lliure compten amb unes tendes de campanya, a l'estil de les barraques que fan servir els habitants del Pol Nord, que compten fins i tot amb jacuzzis i piscines. La festa s'allarga durant hores i hi ha activitats també paral·leles com música nudista i zones on els assistents poden deixar anar la seva imaginació amb activitats fetitxistes i de BDSM.

SWINGERS FESTIVAL TheMirror 2

Cartell per arribar a la festa sexual, l'orgia més gran d'Europa / The Mirror

La previsió inicial era de divendres a diumenge, però encara queden alguns assistents a la festa. Les autoritats esperen que esgotats, les parelles es van retirant dels paratges que van ocupar. Aquesta festa de luxe sexual es va poder celebrar gràcies a la relaxació de les restriccions del govern britànic, que a poc a poc, permet fer més activitats. En fer-se en un espai obert, les autoritats van permetre la realització de la festa-acampada-orgia Swingathon.

Festa privada, restringida i luxosa

No tothom hi pot participar. Per participar en aquesta festa sexual cal pagar l'entrada i també formar part de la comunitat Fabswingers, una app britànica que posa en contacte parelles del món swinger. Segons explica a la web dels organitzadors de la festa, cal tenir tres verificacions personals -és a dir, que tres altres parelles t'hagin validat- per poder accedir a poder comprar entrades per la festa VIP del swinger.

Molta seguretat exterior i poca distància a l'interior

Segons el Wales Online la festa s'està fent en un paratge natural fortament protegit per vigilants de seguretat i les imatges que s'han pogut captar s'han fet amb drons.

A l'interior, com és fàcil d'entendre, les distàncies de seguretat no s'han respectat gens, tenint en compte la tipologia de festa, però des de l'organització asseguren que van fer proves d'antígens als participants a l'orgia. Per la seva banda, les autoritats de North Kesteven, asseguren que els organitzadors van demanar els permisos i que se'ls hi van concedir, i que ells són els darrers responsables de la festa i també de fer complir les restriccions per evitar un brot de Covid-19.

Hippies LaRioja

Agents de la Guàrdia Civil al poblat hippie de la Rioja, el mes de juny / Cedida

La festa hippie de la Rioja

Salvant les distàncies, per l'organització i per la tipologia de persones, al Swingathon no hi poden entrar menors d'edat, aquest campament recorda el poblat hippie que es va organitzar a mig mes de juny a la Rioja. Un grup de famílies vingudes des de tot Europa es van donar cita en una vall per viure de manera naturista el canvi de fase lunar.