Enxampats amb les mans al plat després de sortir en llibertat. Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana han detingut quatre persones a Tarragona aquest divendres al matí com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues i pertinença a grup criminal. Però, dos dels arrestats van estar a presó per fets similars recentment i, pel que sembla, només abandonar el centre penitenciari van recuperar el negoci de la venda de cocaïna i heroïna. Una dona va ser la que havia tornat a impulsar la mateixa activitat en un domicili del carrer Riu Brugent del barri de Campclar de la ciutat, com ja va fer abans, a la via on a més es troba la comissaria de la policia catalana de Tarragona Ponent.

La dona va sortir de la presó i va tornar a muntar el narcopis

Els arrestats són dos homes, de 20 i 39 anys, i dues dones, de 24 i 46 anys. Una d'elles va ser, segons informa la policia catalana, la que va reobrir el negoci de venda de cocaïna, heroïna i marihuana al seu habitatge de Tarragona. La investigació així ho ha esclarit, després de confirmar-se que moltes persones freqüentaven diàriament aquest domicili a qualsevol hora del dia per fer la compra de drogues. Tot això va veure's aguditzat per la preocupació veïnal i la inseguretat que generava. A més, els agents van descobrir que utilitzaven un segon pis al mateix edifici com magatzem per les substàncies estupefaents i els diners que guanyaven, per prevenir-se davant d'una actuació policial imminent.

Droga confiscada al pis de Tarragona / MOSSOS
Droga confiscada al pis de Tarragona / MOSSOS

Però l'amagatall sembla que no els va servir per molt. Els Mossos d'Esquadra, després de reunir els indicis suficients, van obtenir una ordre judicial per accedir a tres habitatges, dos dels quals s'havia confirmat que estaven utilitzant com a punt de venda. La matinada de divendres van procedir a l'entrada i van escorcollar totes les habitacions. Van trobar 500 grams de cocaïna, 30 d'heroïna, quatre quilos de cabdells secs de marihuana i diversos elements i estris de tall, pesatge i embolcalls. També van intervenir 2.200 euros en bitllets fraccionats, documents i anotacions relacionades amb la compravenda, així com dos vehicles.

Tres a presó i un en llibertat

Dos dels detinguts acabaven de sortir de presó. Una de les dones per la mateixa activitat que va tornar a realitzar els últims mesos als pisos, i l'altre, un home, va ser arrestat l'any passat quan transportava 150 grams de cocaïna, 50 d'heroïna i al voltant de 5.000 euros en efectiu. Aquests i els altres dos arrestats van passar aquest diumenge a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i el magistrat va decretar per tres d'ells l'ingrés al centre penitenciari i el quart implicat va quedar sense efecte i només estarà obligat a presentar-se davant del jutge quan sigui requerit. 

Efectiu trobat als pisos de Tarragona / MOSSOS
Efectiu trobat als pisos de Tarragona / MOSSOS