Una dona del comtat anglès de Yorkshire del Sud ha denunciat que un presumpte cotxe de càsting de la pàgina de vídeos pornogràfics Pornhub la va perseguir pel carrer, fent-li passar un autèntic infern.

Es fan passar per Pornhub al Regne Unit

Segons el seu relat, que va fer públic després de l'incident, cap a la una de la matinada a prop de Doncaster, un cotxe Audi TT de color platejat li va bloquejar el pas diverses vegades, deixant-la "en xoc".

La jove ho va explicar per donar visibilitat al problema i avisar altres possibles víctimes. "Només perquè altres persones estiguin alerta, estava de camí a la feina i un Audi TT platejat amb un adhesiu de Pornhub a la finestra posterior va intentar bloquejar la carretera i no em deixava passar, parant-se contínuament al mig del carrer".

Coche Pornhub Casting / RRSS

Coche Pornhub Casting / XXSS

El recorregut va durar una llarga estona, des d'un supermercat fins al seu lloc de treball. "Al final el vehicle va parar i me les vaig arreglar per passar mentre ell no parava de fer-me llums. Em vaig espantar i em va sorprendre, ja que era molt aviat i no hi havia ningú a prop a qui demanar ajuda".

Assetjant dones pel carrer

La víctima assegura que fa la difusió perquè "altres noies tinguin en compte que aquests assetjadors poden ser pel carrer o conduint a primera hora del matí".

Recalca el preocupant que li va semblar que tingués el logo de Pornhub al costat de la paraula "Càsting" i finalitza dient que estava realment espantada i denunciant que ara li fa por anar a la feina seguint aquesta ruta.

Cotxe Pornhub Casting / RRSS

Falsos cotxes de per a càstings de Pornhub / RRSS

Per la seva part, Pornhub ha declarat que el vehicle no els pertany i que l'empresa "no té cotxes de càsting". Un portaveu d'aquesta companyia de cinema per a adults assegurava que "El vehicle no pertany al servidor ni té absolutament res a veure amb nosaltres".

Una vegada més, insistien que Pornhub no té cotxes per fer càsting de cap tipus i que estan investigant qui pot ser darrere de la falsificació i l'assetjament.

Falsos cotxes de càsting de cinema per a adults

Arran de l'incident, diversos usuaris de les xarxes socials van començar a denunciar que havien vist un automòbil amb una calcomania falsa similar als voltants de Rossington, una zona propera.

Altres persones van explicar que el mes passat havien localitzat en Yorkshire de l'Oest tres cotxes falsos de càsting amb el logotip del web per a majors de 18 anys.

Els tres vehicles, de color rosa fort, portaven el logotip de l'empresa i es movien per tot el centre urbà de la ciutat, comentaven diversos testimonis. Tot i que encara no se sap si els dos incidents estan relacionats, Pornhub està intentant esbrinar què ha passat.