Un home de 30 anys ha estat apunyalat la nit d'aquest dimarts mentre sopava amb un amic al carrer Montserrat del Vendrell (Baix Penedès). Els veïns van alertar als Mossos d'Esquadra després de sentir uns forts crits provinents d'un dels pisos d'aquesta via. En arribar, els agents es van trobar la víctima amb diverses ferides d'arma blanca, i al seu presumpte agressor, qui va quedar detingut per la policia catalana, acusat d'un delicte de temptativa d'homicidi.

Es van barallar durant un sopar

Els fets han tingut lloc al voltant de les 21:20 hores aquest 28 de març. Segons les primeres informacions policials, els dos homes eren amics i estaven sopant junts quan la conversa es va tornar cap a un tema de diners que tenien pendent. A poc a poc la conversació va esdevenir més acalorada, fins al punt que van començar a cridar-se, fet que va espantar els veïns, i, en un moment determinat, un d'ells va agafar un ganivet i va atacar el seu company, clavant-se'l diversos cops per la zona del pit.

Amb els Mossos van arribar també diverses dotacions del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que van atendre al ferit, estabilitzant-lo abans de traslladar-lo a l'hospital més proper. A hores d'ara es desconeix el seu estat, però la policia catalana ha obert una investigació per tal d'esclarir els fets, i l'atacant, també de 30 anys, ha estat arrestat i es troba a l'espera de passar a disposició judicial.

Apunyalat davant d’un bar al centre de Barcelona

El passat 20 de març un home quedava ferit de gravetat després de rebre diverses punyalades davant d'un bar de Paral·lel, situat al barri de Poble-sec de Barcelona. L'incident va tenir lloc entorn de les tres de la matinada, quan la víctima es va apropar a un grup d'homes, segons sembla, amb la intenció de robar-los, i aquests van respondre de manera violenta, esgrimint armes blanques amb els quals van aconseguir ferir-lo. Els Mossos d'Esquadra tenen oberta una investigació per esclarir els fets i per localitzar i identificar els autors de l'apunyalament.